e-mærker

cookies politik

Din indkøbskurv er tom.

14 dages fuld returret

Gratis levering

E-mærket godkendt

Nul gebyr

Europæisk produceret møbler

Barstol - Frog up rød

Barstol Frog Up rød Zoom

Vær den første til at bedømme dette produkt

Designer barstol fra Italien.
Siddehøjde fra: 53 cm til 77 cm
Transparent rødt sæde
Fodstøtte og stel i forkromet stål.
Designet af: Luisa Battaglia

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

2.795,00 kr

Gratis levering

14 dages fuld returret

Gratis levering

E-mærket godkendt

Nul gebyr

Europæisk produceret møbler

Beskrivelse

Detaljer

Hvem drømmer ikke om det perfekte hjem med de perfekte møbler? Med denne barstol – Frog Up, designet af Luisa Battaglia for italienske SCAB Design, er du et godt skridt på vejen. Barstolen er ikke bare behagelig at sidde på, men er også en fryd for øjet. Derudover er designet en drøm; nytænkende, elegant og moderne – og derfor som skræddersyet til det moderne hjem.

Du kan få barstolen i forskellige farver; Varianten, du ser her, er transparent rød, hvilket er både frækt, provokerende og opfriskende på én gang. Brug barstolen i et område af dit hjem, hvor det øvrige interiør er holdt i monokrome farver, for at skabe blikfang, eller brug den sammen med andre stærke farver for at kreere en underfundig effekt. Billedet af stolen taler næsten for sig selv – et stærkt design uden overflødige detaljer. Og med et sæde, der kan dreje hele vejen rundt.

Barstolens stel er udført i forkromet stål, ligesom foden og fodstøtten også er det. Selve udtrykket på stolen er let, men stolen er overmåde stabil, så lad dig ikke narre til at tro andet. Den indbyggede gaspatron gør, at barstolens højde kan justeres fra 53-77 cm, så du kan bruge den både ved køkkenbordet og bardisken, hvis du har sådan en.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Barstol - Frog up rød

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Helheden
Pris
Kvalitet