Havebord 80*80 i antracitgrå

  • Olimpo havebord i antracitgrå.

  • Firkantet bordplade 80*80cm.

  • Vedligeholdelsesfrie materialer.

  • Kan let klappes sammen.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.395,00 kr
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Hvis du står og har brug for et elegant havebord, der samtidig er stabilt og udført i materialer, du nærmest ikke behøver at vedligeholde, så har vi bordet for dig her. Dette smukke havebord er både udtænkt og produceret i Italien, og det har da også den sydeuropæiske skødesløse skønhed over sig. Havebordet er kvadratisk og passer perfekt på den mindre terrasse eller altan og vil gøre sig godt med nogle enkle havestole omkring sig – eventuelt i en pangfarve for at bryde bordets antracitgrå diskrete farve.

Havebordets ben er lavet af aluminium coatet med antracitgrå farve og kan let klikkes løs og foldes sammen, så havebordet kommer til at fylde et minimum. Bordpladen er lavet i helstøbt plast med et flettet mønster i overfladen for at skabe spil og ’liv’. Farven er, som nævnt, antracitgrå. Hvis du spilder på havebordet, skal du blot tørre det over med en klud, og så er det så godt som nyt. Havebordet ældes pænt, så du har et flot havebord i mange år frem.

Bedømmelser

1 vare(r)

pr. side
Solidt, pænt og praktisk havebordBedømt af Kay
Pris
Kvalitet
Helheden
Jeg er meget glad for mit nye havebord. Det er lavet af et solidt men letvægts materiale, som jeg regner med kan holde i rigtig mange år. Det er et kvalitetsprodukt. Bordet kan også klappe sammen, hvilket er meget praktisk med at kunne tage det ind om vinteren. (Indsendt den 31/03/2014)

1 vare(r)

pr. side

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Havebord 80*80 i antracitgrå

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk