Barstol - Daylight 65 cm i røgfarvet transparent

  • Designer barstol med røgfarvet transparent sæde.

  • Fast understel i forkromet stål.

  • Siddehøjde 65 cm.

  • Passer til bordhøjde på ca 95 cm.

  • Designet af Centro Stile Scab.

  • Fremstillet i Italien.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.695,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Det er bestemt ikke hver dag, man er så heldig at falde over en smukt designet barstol, der på én gang er elegant, stabil og utrolig komfortabel. Men her er den ikke desto mindre – Daylight-barstolen, som er designet af det italienske designstudio Centro Stile Scab. Siddehøjden er 65 cm, og du har derfor alle muligheder for at bruge barstolen til det høje køkkenbord, den forhøjede spiseplads og/eller den høje vindueskarm. Eller et helt fjerde sted, hvor en høj stol ville kunne gøre sig godt.

Med sit flotte sæde (produceret i slagfast polycarbonat plast) i rå, elegant røgfarvet transparent, fremstår Daylight-barstolen særdeles let og diskret – du bemærker dårligt nok, at den er der, og samtidig er den svær at holde øjnene fra. Siddekomforten er naturligvis i top – ikke mindst på grund af den lave ryg, der giver perfekt støtte til lænden. Derudover er fodstøtten i forkromet stål også en genistreg, da den komplementerer det elegante stålstel på bedste vis.

Barstolen er produceret i Italien, og den er – ud over sit smukke design, altså – kendetegnet ved at være af usædvanlig høj kvalitet. Kort sagt kan du i høj grad være din nye barstol bekendt!

Bedømmelser

1 vare(r)

pr. side
BarstolBedømt af Daylight
Kvalitet
Helheden
Pris
Fik leveret 2 stk Daylight Barstole. Super kvalitet, hurtigere levering end lovet, fulgte leveringsanmodning til punkt og prikke.
Klar anbefaling herfra (Indsendt den 22/01/2018)

1 vare(r)

pr. side

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Barstol - Daylight 65 cm i røgfarvet transparent

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk