Barstol - Diablito orange 80 cm

  • Barstol med flot orange sæde.

  • Passer til bordhøjde på ca 110 cm.

  • Fast understel med fodstøtte i forkromet stål.

  • Designet af Luisa Battaglia.

Lagerstatus: På lager

1.149,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Hvis dit næste indkøb til hjemmet er en barstol i en varm, indbydende og moderne farve, der er komfortabel at sidde i og en fryd for øjet, så er du havnet det helt rigtige sted. Diablito-barstolen er nemlig lige det, du leder efter. Barstolens sæde er fremstillet i orange plast, der ud over at være enormt robust også er meget behageligt at sidde på. Stellet er fremstillet i forkromet stål ligesom den indbyggede fodstøtte også er det, og med en siddehøjde på 80 cm kommer du så højt til vejrs, at det er nemt at bevare det store overblik. De 80 cm gør, at barstolen passer perfekt til en bardisk og/eller et forhøjet køkkenbord, der måler 105-115 cm.

Barstolens design er elegant og tidløst, og den vil passe ind hos alle, der gør sig tanker om indretning. Diablito-barstolen er designet hos SCAB Design i Italien, nærmere bestemt af chefdesigneren Luisa Battaglia. Hun har stor erfaring i design af smukke og funktionelle møbler til det moderne hjem – i meget høj kvalitet, naturligvis. Barstolen burde faktisk være dyrere, når man tager alle dens meritter i betragtning, så skynd dig at slå til, før vi ombestemmer os og sætter prisen op. Barstolen er nemlig meget mere værd …

Bedømmelser

2 vare(r)

pr. side
Produlkter de andre ikke har - og super nemt at handle!Bedømt af Mette
Kvalitet
Helheden
Pris
Efter at have ledt højt og lavt efter noget "sjovt" og ikke vandvittig dyrt til vores nye hus' køkkenbar landede jeg på bordogstole og må bare sige at her var den variation og de priser jeg ikke havde fundet andre steder - uden at skulle gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Lyn hurtig levering uden ekstra omkostninger (ingen Easyjet-model her :-)) (Indsendt den 19/05/2016)
Fede stoleBedømt af Jeppe
Helheden
Pris
Kvalitet
Fede stole kanon hurtig lev. Kan kun anbefale at handle hos bordogstole
Mvh. Jeppe. (Indsendt den 16/07/2014)

2 vare(r)

pr. side

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Barstol - Diablito orange 80 cm

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk