Barstole - høj

Høje barstole

En barstol tilføjer en hel ny dimension til dit køkken, din spisestue eller måske din terrasse. Barstolen er let og elegant, og så er den dejligt uhøjtidelig. Slå dig ned på barstolen, hvis du trænger til en hurtig kop kaffe, en drink eller bare et pusterum fra de daglige pligter og gøremål.

Find din nye barstol på Bordeogstole.dk

Her på siden kan du se alle de høje barstole, vi fører, her hos Bordeogstole.dk. De høje barstole er kendetegnet ved at være 80 cm høje (siddehøjde). Samtlige barstole er kreeret af anerkendte italienske designere, og det giver sig selv, at kvaliteten lever op til selv de højeste forventninger – og mere til.
Alle vores høje barstole er lavet af hårdføre, slidstærke materialer, der er pæne både nu og om mange år. For en barstol er nemlig ikke nogen døgnflue, og hvis du først bliver hooked, vil du også have en barstol i dit hjem et godt stykke ude i fremtiden. Plast af den slagfaste slags med en flot overflade, der i visse tilfælde er forstærket med glasfiber, samt forkromet stål er nogle af de materialer, der går igen i de høje barstole.

Barstole i forskellige former og farver

Men selv om materialerne går igen, adskiller de forskellige designs sig væsensforskelligt fra hinanden. Der er et utal af forskellige former – stramme linjer, minimalistisk, kurvet, detaljeret, m.fl. – og farverne er et kapitel for sig. Vælg sort, hvid eller grå for det klassiske, sikre valg, eller brug den høje barstol som farve-statement, og giv dit hjem en seriøs farveklat ved at vælge dine nye barstole i rød, lysegrøn, orange eller noget helt fjerde. Uanset hvad, så vil de høje barstole danne blikfang i dit køkken eller din stue, og du kan roligt regne med, at der bliver rift om dem. Så køb hellere to – eller flere – nu, du er i gang.

Ønsker du en lavere barstol til f.eks. køkkenet eller en barstol, der kan indstilles i højden, kan du se under ”barstole til køkken” eller ”Barstole med gaslift ”.

23 vare(r)

pr. side

23 vare(r)

pr. side

Post your comment

Bordeogstole.dk