Day barstole 82 cm

Day barstole – højde 82 cm

Kunne du godt tænke dig at få det store overblik hjemme i køkkenet, i terrassebaren eller ved bardisken i stuen? Så er denne barstol med sine 82 cm i siddehøjden perfekt til dig.

Én barstol – fem forskellige farver

Barstolen hedder Day, og du kan få den i fem forskellige farver: Antracitgrå, hvid, lysegrøn, rød og orange. Køb en enkelt farve, og få på den måde farverne bragt ind i hjemmet, eller gå all in, og anskaf dig en af hver farve – så kan du i hvert fald ikke undgå at blive i godt humør.

Holdbar og komfortabel barstol

Barstolene er designet og produceret af de meget populære og anerkendte Centro Stile Scab fra Italien, og de kan vitterligt også noget med både formgivning og materialer. Med sin siddeskal i polypropylen (plast) og stel i forkromet stål, er denne barstol således noget nær det mest robuste, du kan komme i nærheden af – sin højde til trods.

Sædet er behageligt at sidde i, og stellets indbyggede fodstøtte gør, at du ikke behøver at sidde og dingle med benene. Der er altså tænkt på det hele, og du vil opleve, at du hurtigt får en ny yndlingsstol med en Day-model i hjemmet.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Post your comment

Bordeogstole.dk