Mannequin skalstol - råhvid (Minimum køb 4 stk.)

  • Skalstol i råhvid helstøbt plast forstærket med glasfibre.

  • Forkrome stålben.

  • Designet af den Italiensk design duo Arter&Citton

  • Stabelbar skalstol.

  • CATAS test - Styrke, Holdbarhed og Sikkerhed


Lagerstatus: Not in stock

799,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Hvis du har lyst til at lave om derhjemme, og har du ikke uanede midler, så er denne Mannequin-spisestuestol et godt bud. Den koster ikke alverden, men ligner en million. Og så er den både god at sidde i og nærmest umulig at ødelægge.

Spisebordsstolen er produceret af helstøbt plast, som er forstærket med glasfibre for både holdbarhedens og lookets skyld. Den har et minimalistisk design, der gør, at den passer til et hvilket som helst rum – fra spisebordet til kantinen på jobbet eller den lokale café. Under alle omstændigheder kan stolen holde til lidt af hvert, og hvis du har brug for plads, kan Mannequin-stolene stables, så de optager så lidt plads som muligt. Desuden er de meget nemme at vedligeholde; Er de snavsede, tørrer du dem bare over med en fugtig klud, og så er de så gode som nye.

Det er designerduoen Arter & Citton fra SCAB Design, der har designet spisebordsstolen, og de har haft både udseende og komfort i tankerne i processen. Stolen er nemlig yderst behagelig at sidde i, så du kan sagtens binde an med en længerevarende middag i sikker forvisning om, at dine gæster sidder glimrende!

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Mannequin skalstol - råhvid (Minimum køb 4 stk.)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Helheden
Pris
Kvalitet
Post your comment

Bordeogstole.dk