Havestol - Cokka i kornblomstblå

  • Havestol i blå (kornblomstblå).

  • Vedligeholdelsesfri.

  • Havestolen kan stables.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.095,00 DKK
  • Køb 4 for 999,00 DKK pr. stk. og spar 9%
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Der er ikke mange syn, der er smukkere end en mark, der står i fuldt flor med sine blå kornblomster, hvis farve stråler om kap med den skyfri himmels. Men selv om du ikke bor lige ud til en blomstrende mark, men måske ’bare’ har en altan eller terrasse, så kan du alligevel få en flig af kornblomst hjem til dig.

Vores nye havestol, Cokka, fås nemlig i den mest fantastiske kornblå variant, og du kan være helt sikker på, at den vil lyse op hjemme hos dig. Ikke blot på grund af farven – som vitterligt er helt utrolig – men også på grund af sit nytænkende design og finurlige udtryk. Glem alt om kedelige plastikhavemøbler fra supermarkedet, og nyd i stedet gennemtænkte og designede linjer og detaljer. Alt fra det rundede ryglæn med sine tværgående ’lameller’ til de spinkle og alligevel anvendelige armlæn er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det er det italienske designstudie SCAB, der står bag stolen, og de skuffer aldrig. Du kan derfor roligt invitere denne havestol – og måske et par af dens venner – hjem på terrassen. Det kommer du ikke til at fortryde.

Havestolen fås i seks forskellige farver – vælg ensfarvet for et roligt og stilfuldt udtryk, eller vælg en stol af hver farve for at få spræl på haven og føre humoren i indretningen med udenfor.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Havestol - Cokka i kornblomstblå

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk