Designer

 • Roberto Semprini – den skulpturelle designer

  Foto Roberto SempriniRoberto Semprini er en italiensk møbeldesigner, der er tilknyttet det internationalt anerkendte designkartel SCAB Design. Han er født i Rimini (det nordøstlige Italien) i 1959 og bor i dag i Milano. I 1986 blev han uddannet arkitekt fra universitetet i Firenze, og året efter indtrådte han i designgruppen ”Bolidismo”.

  Sidenhen har han arbejdet med scenografi til flere film og tv-serier, arbejdet med udstillinger og messer og endda også haft freelance-job som journalist for forskellige design- og modemagasiner.

  I starten af 1900’erne tog hans karriere som møbeldesigner for alvor fart, og derfor helligede han sig designet og udviklingen af disse. Han blev hurtigt ombejlet for diverse bidrag til boligmesser – herunder sofaen ”Tatlin” og sofabordet ”Manta”. Læs resten

 • Arter & Citton – den italienske designduo

  Arter & CittonNogle af de faste designere hos SCAB Design er den dynamiske designduo Arter & Citton. Navnene dækker over Alberto Werner Arter og Fabrizio Citton – sidstnævnte kom under Arters vinger i 1990, hvor Arter åbnede tegnestuen Arter & Citton.

   

  En af designduoens mærkesager er moderne, nutidigt design, og det er da også det, de gør sig mest i. Således er de designerne bag mange spændende og kendte møbler. Læs resten

 • Luisa Battaglia fra Scab Design

  Luisa Battaglia - Scab DesignLuisa Battaglia blev født i den nordlige provins Brescia i 1963. Hun dimitterede som arkitekt fra det tekniske universitet Milan Politecnico i 1987. Luisa har arbejdet for Scab Design siden 1990, og det gør hun stadigvæk den dag i dag. Luisa Battaglia har designet en lang række spisebordsstole og barstole for Scab Design, her under den legendariske Miss B spisestol. Miss B spisebordsstolen er en af de mange internationale anerkendte design spisestole fra Scab Design.

  Læs resten

3 vare(r)

Post your comment

Bordeogstole.dk