Cafebord med krydsfod 60*60 cm hvid

  • Hvid cafebord.

  • Bordhøjde: 75 cm

  • Bordplade: 60 *60 cm.

  • Vedligeholdelsesfrie materialer.

  • Stille skruer i fod


Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.395,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Har du en lille altan, en solplet i haven eller et hjørne i stuen, hvor pladsen er trang, men hvor det ville være nyttigt med et lille, fikst bord? Så er her det rette cafébord til dig. Her får du et lækkert lille cafébord udført udelukkende i vedligeholdelsesfri materialer. Det er lavet med henblik på udendørs brug, men der er ingen, der kommer efter dig, hvis du vover at bruge det indendørs også.

Cafébordets krydsfod er fremstillet i slagfast plast og har støbejern som ballast. Desuden har foden såkaldte ”stille-skruer”, så du kan justere cafébordets balance på et ujævnt underlag. Bordpladen, der måler 60 x 60 cm, er ligeledes fremstillet i plast, og du kan vælge imellem råhvid eller antracitgrå. Så kan du lade det være op til den øvrige dekór i og omkring dit hjem, hvorvidt du vil gå efter den sikre – og elegante – råhvide, den mere vovede orange eller den maskuline og ufejlbarlige antracitgrå.

Bedømmelser

2 vare(r)

pr. side
Bestilling over nettetBedømt af CAFÉBORD
Kvalitet
Helheden
Pris
Måske lidt overraskende ar bordfladen er mønstret, det fremgår ikke rigtig af billedet, men det funktion i køkkenets krog er OK (Indsendt den 23/11/2015)
Køb af cafebordBedømt af Vivi
Helheden
Pris
Kvalitet
Bordet er jeg glad for. Men jeres håndtering af ordren kunne godt blive bedre. Det ville være godt med en mail når i har modtaget ordren. Jeg måtte selv stille spørgsmål om i hade modtaget ordren, havde overført pengene med det samme. Det kunne godt blive bedre. Vil anbefale jer til andre. M.v.h. Vivi Baf

Hej Vivi

Du skulle selvfølgelig gerne havde fået din automatisk ordrebekræftelse per mail. Jeg havde ikke lige været opmærksom på at du havde valgt at betale per bank, beklager.
mvh. Thomas, Bordeogstole.dk (Indsendt den 31/03/2014)

2 vare(r)

pr. side

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Cafebord med krydsfod 60*60 cm hvid

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Helheden
Pris
Kvalitet
Post your comment

Bordeogstole.dk