Cafebord 70*70 cm orange

  • Vedligeholdelsesfrit cafebord.

  • Højde: 75 cm.

  • Bordplade mål: 70*70 cm.

  • Orange bordplade med vævetmønster.

  • Aluminiums ben.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.395,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

I takt med, at de lyse nætter vinder ind på os, og at temperaturen overstiger frysepunktet, bliver det mere og mere attraktivt at tilbringe tid udendørs. Og ved at gøre noget ud af udendørsarealerne, bliver det endnu mere interessant og indbydende at være udenfor.

Ikke nogen terrasseafslapning uden som minimum en kop kaffe. Og et sted at stille den, naturligvis. Med dette sprælske cafébord i en flot, moderigtig orange slår du to fluer med ét smæk; Du får et sted at stille kaffen, og du får kulør på terrassen/altanen. Cafébordet måler 70 x 70 cm og er altså stort nok til at have både kaffen, en bog plus diverse andre fornødenheder på, men ikke stort nok til at virke imposant og overvældende.

Cafébordet er fremstillet i vedligeholdelsesfrie materialer – bordpladen i kraftig plast med et ’vævet’ mønster og benene i aluminium. Derved vejer bordet ikke meget og er nemt at flytte rundt med, men samtidig er det robust nok til ikke at give indtrykket af, at det blæser væk i den første, den bedste sommerstorm. Hvis du spilder noget på bordet, kan du blot tørre det over med en klud – så ser det ud som nyt.

Bedømmelser

1 vare(r)

pr. side
bedømmelse Bedømt af frederiksberg
Kvalitet
Helheden
Pris
Fin service.... en fornøjelse at handle med jer.
(Indsendt den 11/04/2013)

1 vare(r)

pr. side

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Cafebord 70*70 cm orange

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk