Havestol - Cokka i antracitgrå (Minimum køb 4 stk.)

  • Havestol i antracitgrå.

  • Vedligeholdelsesfri.

  • Havestolen kan stables.

  • Se 360° foto

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

998,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Trænger du til et frisk pust på terrassen eller altanen, så får du det med vores fantastiske, nye havestol Cokka. Designet er nyt og anderledes med et humoristisk islæt, og samtidig er det let og luftigt. Ryglænet med lameller er både pænt og behageligt at læne sig op ad, og armlænene giver god støtte uden at være for dominerende.

Cokka-havestolen udmærker sig ved at være helstøbt uden samlinger eller øvrige detaljer, der kan genere siddeoplevelsen. Det giver en utrolig flot finish både at se på og røre ved. Materialet er slagfast plast opblandet med glasfiber for at give yderligere styrke. Det giver en utrolig holdbar stol, der er nem at holde pæn sæson efter sæson. Uanset om du er ”sådan en”, der husker at tage havemøblerne ind for vinteren eller ej. Havestolen her kan holde til det hele, og bliver den snavset, skal du blot tørre den over med en fugtig klud, eventuelt med en smule sulfo.

Som en smart detalje har Cokka-havestolen et hul i sædet, hvor regnvand kan løbe af. Derved behøver du ikke bekymre dig om misfarvninger på den konto. Stolene kan naturligvis stables.

Bedømmelser

1 vare(r)

pr. side
havestol - cokkaBedømt af Ruth Svendsen
Kvalitet
Helheden
Pris
Stolene er smukke og kvaliteten fin - jeg kunne have ønsket, at ryggene var lidt mere buede, ikke så stive. Man sidder korrekt, men måske knapt så hyggeligt! (Indsendt den 03/09/2014)

1 vare(r)

pr. side

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Havestol - Cokka i antracitgrå (Minimum køb 4 stk.)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Helheden
Pris
Kvalitet
Post your comment

Bordeogstole.dk