Barstol - Day i antracitgrå 82 cm

  • Day barstol i antracitgrå.

  • Siddehøjde 82 cm.

  • Passer til bordhøjde på ca 112 cm.

  • Italiensk design og produktion.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.295,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Med denne barstol er du så godt som sikker på at høste en masse anerkendende og misundelige blikke. Barstolen er nemlig helt stilren og klassisk, og så gør det naturligvis ingenting, at man sidder rigtig godt i den også.

Barstolen er designet i Italien hos det internationalt anerkendte designstudio Centro Stile Scab. Møbler er designstudiets ekspertise, og designerne og arkitekterne, der udgør holdet, har spyttet mere end en enkelt moderne klassiker ud. Day-barstolen har potentiale til at blive en ny moderne klassiker med sit enkle udtryk og sin evne til at gøre omgivelserne lidt mere elegante. Barstolen fås i fem forskellige farver – denne variant er en smuk og tidløs antracitgrå, der passer til langt det meste.

Sædet er fremstillet i et så godt som brudfri materiale ved navn polycarbonat, mens stellet med den indbyggede fodstøtte er produceret i forkromet stål. Siddehøjden er 82 cm, så uanset hvor høj du ellers er, vil du have et godt overblik over ting, fra din placering højt til vejrs. Stolens stel har en særlig lethed over sig, men tag ikke fejl; Barstolen er så robust som en klippe, og den vil stå godt fast. Så du risikerer ikke noget ved at tage plads i sædet – til gengæld er du så godt som garanteret en god aften!

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Barstol - Day i antracitgrå 82 cm

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Helheden
Pris
Kvalitet
Post your comment

Bordeogstole.dk