Barstol - Day i grøn 82 cm

  • Day barstol i grøn.

  • Siddehøjde 82 cm.

  • Passer til bordhøjde på ca 112 cm.

  • Italiensk design og produktion.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.295,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Indretning generelt er blevet meget sort/hvid i dag. I bogstaveligste forstand. Det er ikke mange farver, der får lov at slippe ind i boligen, og de, der gør, sidder ofte på en pude, en lysestage eller noget andet småtteri, der er nemt at gemme af vejen, hvis nu man bliver træt af farven.

Her hos Bordeogstole.dk er vi ikke farveforskrækkede. Tværtimod holder vi meget af farver – også gerne de stærke af slagsen. Det kommer til udtryk i al tydelighed med denne frække barstol ved navn Day, som med sin smarte lysegrønne farve i dén grad er et frisk pust i en ellers monokrom indretning. Farven er frisk og afdæmpet på samme tid, og holder du igen med farverne andre steder i hjemmet, kan det give en enormt flot effekt. Du kan i hvert fald være ganske sikker på, at øjnene vil drages af denne barstol. Det behøver dog ikke nødvendigvis skyldes den iøjnefaldende farve, men kan lige så godt ske, fordi barstolen er så elegant udført. Alt lige fra det næsten simple og alligevel robuste stel til den formstøbte siddeskal er udført til perfektion og med stor omhu.

Barstolen er designet og produceret i Italien hos desingnkollektivet Centro Stile Scab, der om nogen ved, hvad de har med at gøre, når det kommer til stole i al almindelighed og barstole i særdeleshed. Materialerne, der er brugt er henholdsvis polypropylen og forkromet stål – holdbart materiale, som forbliver pænt længe.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Barstol - Day i grøn 82 cm

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk