Barstol - Day i råhvid 82 cm

  • Day barstol i hvid.

  • Siddehøjde 82 cm.

  • Passer til bordhøjde på ca 112 cm.

  • Italiensk design og produktion.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.295,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

En hvid barstol kan bruges til alt. Den blender fint ind med omgivelserne og har en særegen lethed, der er klædeligt i de fleste rum, og når den så samtidig er så elegant i sit design som denne Day-barstol, bliver det næsten ikke bedre.

Barstolen er begået af det italienske designkollektiv, som består af en række gudsbenådede arkitekter og designere. Sammen udgør de Centro Stile Scab, som har mange populære møbler på samvittigheden. Med al mulig god grund, for de ved, hvad de laver. Tag nu bare denne barstol med sine lette, stramme linjer og sit enkle stel med indbygget mulighed for at hvile fødderne. Man skal virkelig gøre sig umage for at finde et sted, hvor den ikke passer ind!

Sædet er lavet i polycarbonat, som er et overmåde holdbart plastmateriale. Det er nærmest umuligt at ødelægge, så du kan være vis på, at din nye barstol vil holde sig pæn længe. Derudover er det yderst behageligt at sidde på – både takket være materialets beskaffenhed, og de lette kurver i sædet, der støtter, hvor de skal. Stellet og fodstøtten er fremstillet i forkromet stål.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Barstol - Day i råhvid 82 cm

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Helheden
Pris
Kvalitet
Post your comment

Bordeogstole.dk