Barstol - Day i orange 82 cm

  • Day barstol i orange.

  • Siddehøjde 82 cm.

  • Passer til bordhøjde på ca 112 cm.

  • Italiensk design og produktion.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.295,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Med sin siddehøjde på hele 82 cm gør denne barstol det muligt at få det hele med! Samtidig med, at du sidder komfortabelt og smukt, naturligvis. Barstolen ved navn Day fås i flere forskellige farver. Denne specifikke variant er en fræk orange, som i den grad kan sætte kulør på tilværelsen. Slut med jordfarver og sort og hvid – knald på farverne er det, der giver stuen, køkkenet og/eller terrassen det sidste lækre pift!

Barstolen er fremstillet i henholdsvis forkromet stål (de fire ben og den indbyggede fodstøtte) og orange polypropylen. Polypropylen er et plastmateriale, der er så godt som umuligt at ødelægge og ridse, og det er meget populært til brug til møbler. Ud over, at det er holdbart, er det også behageligt at sidde på, så alt i alt er det det perfekte materiale til brug til blandt andet barstole.

Det er italienske Centro Stile Scab – et internationalt og anerkendt designstudie, der har årelang erfaring i møbeldesign og –produktion – som står bag Day-barstolen. De fleste af Centro Stile Scabs møbler er gået hen og blevet moderne klassikere, og ikke uden grund; Der er kælet for både detaljer og materialer, og intet er tilfældigt. Samtidig er prisen til at komme i nærheden af, og alle disse aspekter udgør den perfekte barstol. Hvad siger du?

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Barstol - Day i orange 82 cm

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Helheden
Pris
Kvalitet
Post your comment

Bordeogstole.dk