Barstol - Day i rød 82 cm

  • Day barstol i rød.

  • Siddehøjde 82 cm.

  • Passer til bordhøjde på ca 112 cm.

  • Italiensk design og produktion.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.295,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Sig waouw til din barstol! Med denne barstol ved navnet Day er det i hvert fald svært at lade være. Den er særdeles elegant, og sædets røde farve gør den særligt raffineret. Den lyser op og tilføjer lige det ekstra pift et hjem kan have behov for.

Materialevalget er sket ud fra en betragtning af, at barstolen skal være både smuk at se på, behagelig at sidde på og nem at vedligeholde. Siddeskallen er således fremstillet i rødt polypropylen, der er et plastmateriale, som er næsten umuligt at ødelægge. Du behøver derfor ikke bekymre dig om ridser eller andet på barstolen. Stellet, der er både enkelt og robust at se på på en og samme tid, er produceret i forkromet metal. Sammensætningen af materialerne gør, at stolen er meget taknemmelig i brug, og kunne du have lyst, er det oven i købet en mulighed at bruge barstolene udendørs. Ydermere gør det flotte og enkle design, at barstolen er enormt bekvem at sidde i. Siddehøjden er 82 cm, så du skal ikke have højdeskræk, når du bruger den. Omvendt kan du glæde dig over, at du får det store overblik!

Barstolen er designet og produceret i Italien af designkollektivet Centro Stile Scab. De har produceret et væld af populære og prisbelønnede møbler, så ved, hvad de laver. Ikke mindst når det kommer til design og forarbejdning af barstole.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Barstol - Day i rød 82 cm

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Helheden
Pris
Kvalitet
Post your comment

Bordeogstole.dk