Barstol - Zebra klar 65 cm

  • Klar transparent sæde.

  • Siddehøjde 65 cm.

  • Passer til bordhøjde på ca 95 cm.

  • Forkromet stel med fodstøtte.

  • Designer barstol fra Italien.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.545,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Det er nemt at give dit køkken eller din hjemmebar et stilfuldt pift, hvis du tager designerbarstole i brug. Denne barstol fremstillet i polycarbonat plast – meget hårdført og solidt – og forkromet stål, giver dit hjem finesse og elegance, uden at barstolen gør nogen større ståhej af sig. Sædet er i klar transparent – eksklusivt og diskret på samme tid. Det forkromede stålstel har en smuk finish, og det sikrer, at barstolens levetid og holdbarhed forlænges. På stellet er der en fodstøtte, hvor du har mulighed for at hvile fødderne, hvis du er blevet lidt træt i bentøjet.

Du kan bruge barstolen, hvor som helst i hjemmet, du har behov for en lidt højere stol. Men med en siddehøjde på 65 cm ville det være oplagt at bruge den i køkkenet, hvis du har en bid køkkenbordplade til overs. Du kan også vælge at flytte barstolen(e) rundt efter forgodtbefindende – materialevalget gør, at stolene, hverken fysisk eller visuelt, er spor tunge at have med at gøre.

Bedømmelser

2 vare(r)

pr. side
Smart stolBedømt af Tins
Kvalitet
Helheden
Pris
Smart og lækker stol, som man oveni købet sidder rigtigt godt i. Bestilte søndag og fik dem allerede leveret dagen efter. Kan kun anbefale at handle her (Indsendt den 02/02/2020)
Flot stol, god service! Bedømt af Rikke
Kvalitet
Helheden
Pris
Har fra placeret ordre til levering fået virkelig god service. Og stolen er hammerflot, med god sætte i ryggen og perfekt højde til spisning ved køkkenbord. (Indsendt den 11/07/2017)

2 vare(r)

pr. side

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Barstol - Zebra klar 65 cm

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet
Helheden
Post your comment

Bordeogstole.dk