TiTi spisebordsstol i hvid (minimum køb 4 stk.)

  • Blank hvid spisebordsstol i brudsikker plast.

  • Stabelbar.

  • Stolen er fremstillet i Italien.

  • Designer: Roberto Semprini.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

895,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Det er nu og her din drøm om en ægte designer-spisebordsstol går i opfyldelse! Roberto Semprini, den italienske møbeldesigner, har begået denne genistreg af en spisebordsstol, og han har i høøj grad tænkt ’ud af boksen’ med TiTi-stolen. Spisebordsstolen er lavet i brudsikkert polycarbonat – et slagfast plastmateriale – og den har en flot, diskret farve. Let, luftig, moderne og elegant er nogle af de ord, der umiddelbart dukker op, når man ser på denne skønhed af en spisebordsstol.

Det er blandt andet ryglænet, som er med til at gøre TiTi-spisebordsstolen helt unik, og så gør det jo ikke noget, at det giver en fantastisk siddekomfort. Ryggen består af sammensatte buer, der er så høje, at du roligt kan læne dig tilbage, og på samme tid er de placeret på en måde, så de nærmest fungerer som armlæn.

Det er dig, der afgør, om dine TiTi-spisebordsstole skal bruges indenfor eller udenfor. Materialet, de er lavet af, gør, at de kan holde til mange dele. Og så er de i øvrigt meget nemme at vedligeholde; De skal bare lige tørres af med en klud opvredet i vand. Spisebordsstolene kan stables, så de kan stilles væk, hvis du på et tidspunkt mangler plads.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: TiTi spisebordsstol i hvid (minimum køb 4 stk.)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk