TiTi spisebordsstol i sort

  • Blank sort spisebordsstol i brudsikker plast.

  • Stabelbar.

  • Stolen er fremstillet i Italien.

  • Designer: Roberto Semprini.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

895,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Roberto Semprini er manden bag denne designerdrøm af en spisebordsstolen. Roberto er fra Italien og samarbejder med det meget anerkendte designstudio SCAB Design – et designstudio, der ikke er bange for at tænke stort og nyt og gå utraditionelle veje. Og utraditionel er netop et af de ord, der beskriver denne spisebordsstol ved navn TiTi bedst.

Først og fremmest er spisebordsstolen lavet i slagfast polycarbonat i en dyb, sort farve. Hele stolen er sort, og det giver et utrolig eksklusivt look – ikke mindst omkring et veldækket bord. Designet er nyskabende og med en ikke ubetydelig waouw-faktor. Ryglænet ligner i hvert fald ikke noget, man ellers ser på spisebordsstole. Det er lavet ved, at flere buer er sat sammen, så de danner et elegant mønster. Og de er præcis så høje, at de støtter, hvor de skal. Samtidig danner de yderste to buer en slags formation, der fungerer som ’armlæn’ – det giver en god komfort, og du har lyst til at blive siddende i TiTi-stolen i mange timer.

Materialevalget polycarbonat er et utrolig holdbart plastmateriale, der ikke er frgængeligt. Det betyder, at dine spisebordsstole holder sig flotte år efter år – blot ved at blive tørret over med en fugtig klud fra tid til anden.
Spisebordsstolene kan i øvrigt stables.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: TiTi spisebordsstol i sort

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk