Square barbord 60*60 cm hvid på satineret søjle

  • Firkantet barbord på firkantet søjle.

  • Firkantet bordplade i hvid kompaktlaminat.

  • Plade 60 cm * 60 cm.

  • Bordhøjde 110 cm.

  • Understel i satineret (mat) rustfri stål.

  • Støbejern som ballast i foden.

  • Barstol højde der passer til ca. 80 cm.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

2.995,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Står du og mangler et robust og gedigent barbord, der samtidig er let og elegant i sit udtryk, så er her et rigtig godt bud på det helt rigtige bord. Dette barbord med sine stramme linjer og helt enkle søjle af satineret rustfrit stål, der måler 8 x 8 cm, er både diskret og moderne og passer godt ind i det designglade hjem, den stilede bar, it-virksomheden eller på jobmessen. Eller et helt femte sted, hvor det er oplagt at stå ved bordet og nyde en kop kaffe eller en drink og/eller ordne verdenssituationen – enten sammen med gode venner eller via computeren.

Barbordet her har en bordplade på 60 x 60 cm og den føromtalte søjlefod, der gør, at bordet optager minimalt med plads. Selve bordpladen er fremstillet i højtryks kompaktlaminat (hvid flade), der er et af de mest holdbare – og taknemmelige – møbelmaterialer, der findes. Du kan derfor være sikker på, at dit nye barbord vil holde sig pænt, nærmest uanset hvordan du eller bargæsterne behandler det.

Barbordet måler 110 cm i højden.

Bedømmelser

2 vare(r)

pr. side
Pretty mich af samme mening som 'HYP3RB0LE'Bedømt af S.H
Kvalitet
Helheden
Pris
Efter at have fået bordet samlet by en lidt forvirrende manual, som nævnt af 'HYP3RB0LE' også, som jeg finder eneste minus, om man vil.
Er jeg ellers 100% glad og tilfreds med mit køb og enig med 'HYP3RB0LE'. Intet at sætte en finger på efter færdig-samlet resultat, herfra. (Indsendt den 14/01/2018)
Flot og funktionelt bord.Bedømt af HYP3RB0LE
Kvalitet
Helheden
Pris
Overordnet bedømmelse:
Bordet ser godt ud og står meget stabilt. Bordpladen er af høj kvalitet, er nem at holde ren og får ikke ridser ved normal brug. Eneste minus er, at den sorte maling på metaldelen under bordpladen (ikke synlig på billedet, forbinder bordpladen til søjlen) på mit bord grynet og ru. Dette trækker for mig ned i den ellers høje kvalitet. Det er dog ikke særlig synligt når bordet er samlet.

Forsendelse og samling:
Bordet ankommer usamlet og forsvarligt indpakket.
Bordet er overdnet set nemt at samle. Dog er manualen lidt forvirrende, da den er skrevet til både dette og andre lignenden borde. Desuden er bordet tungt, hvilket for nogle kan vanskeligøre samlingen. Til samlingen skal der bruges en nøgle til at stramme et par møtrikker. Der er ingen nøgle inkluderet, så den skal man selv have.
Leveringstiden på 2-4 uger er i min optik lidt lang. Jeg vil dog tro, at dette er en af grundene til at bordet kan sælges til den angivne pris. (Indsendt den 10/03/2017)

2 vare(r)

pr. side

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Square barbord 60*60 cm hvid på satineret søjle

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Helheden
Pris
Kvalitet
Post your comment

Bordeogstole.dk