Foldebord i metal - Isabella grå

  • Cafébord med foldefunktion i antracitgrå metal.

  • Opslået mål 80 * 80 cm.

  • Bordhøjde: 75 cm.

  • Galvaniseret og lakeret stål.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.395,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Isabella cafebordet er det ideelle foldebord! Du kan bruge det derhjemme i haven eller på altanen, eller måske på en skovtur, hvor I har lyst til at sidde lidt mere behageligt end på et tæppe. I sammenklappet tilstand fylder det så godt som ingenting, og det er både nemt og enkelt at folde ud.

Stellet er konstrueret på en måde, så det ikke syner af meget og ikke generer, når foldebordet er i brug, og de fire ben har fået påsat gummidupper, så der ikke er nogen risiko for, at bordet skrider, mens du sidder ved det. Foldebordet er fremstillet i stål, der først er galvaniseret og derpå lakeret – på denne version af bordet i en stilfuld antracitgrå farve. Stål er et robust materiale, der kan holde til mere eller mindre alt, og grundet den afsluttende lakering er cafebordet også modstandsdygtigt over for det danske vejrlig.

Bordpladen er perforeret langs kanten og i midten, hvilket dels giver et meget dekorativt og luftigt præg, dels har den funktion, at regnvand kan løbe af, hvis der skulle komme en byge, mens bordet er klappet ud. Bordet er designet og produceret i Italien, og der er kælet for både design og funktionalitet. Bedre cafebord i metal finder du næppe.

Bedømmelser

1 vare(r)

pr. side
Fint havebordBedømt af Inge Nielsen
Kvalitet
Helheden
Pris
Glimrende bord til en fin pris. Solidt men samtidigt nemt at flytte rundt med. (Indsendt den 12/04/2016)

1 vare(r)

pr. side

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Foldebord i metal - Isabella grå

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Helheden
Pris
Kvalitet
Post your comment

Bordeogstole.dk