Barstol - Frog røgfarvet 65 cm

  • Barstol med kromstel og fodstøtte.

  • Røgfarvet gennemsigtig sæde.

  • Passer til bordhøjde på ca 95 cm.

  • Designet af: Luisa Battaglia.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.495,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Alle drømmer velsagtens om at besidde eller få god stil og smukt design til hjemmet. Det er imidlertid ikke alle, der har midlerne, men her har du muligheden for at få begge dele til en meget rimelig pris. Frog barstolen, designet af Luisa Battaglia fra SCAB Design, er nemlig en elegant lille sag, der med sit sæde i røgfarvet transparent og understel med fodstøtte i forkromet stål er en sikker design-vinder. Den har regelmæssige, elegante linjer, og den vil passe ind stort set hvor som helst.

Barstolen har en siddehøjde på 65 cm, så den vil være ideel som ekstra stol ved køkkenbordet eller andre steder, hvor bordet er lidt højere end det gængse spisebord.

På trods af, at Frog barstolen ikke har noget ryglæn, er den forbavsende komfortabel at sidde på, så der er dømt potentiel ny yndlingsstol, hvis du anskaffer dig sådan en. Eller flere – for din familie og dine venner vil helt sikkert udfordre dig på, hvem der har mest ret til at sidde på den fantastiske barstol …

Bedømmelser

2 vare(r)

pr. side
TroværdigBedømt af Maria
Kvalitet
Helheden
Pris
Troværdig, personlig og professionelt firma. Alt forløb som aftalt og jeg har fået den flotteste barstol! (Indsendt den 03/12/2017)
Flotte som på billedet Bedømt af Annette B
Kvalitet
Helheden
Pris
Jeg har kun sat 3 ud.for kvaliteten, da jeg kun har haft stolene kort tid.og.derfor ikke ved hvordan de bliver med tiden.

Billederne og beskrivelsen snyder ikke. (Indsendt den 07/07/2014)

2 vare(r)

pr. side

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Barstol - Frog røgfarvet 65 cm

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk