Grå barstole

Grå barstole

Grå, antracitgrå, røgfarvet. Kært barn har mange navne, og når det kommer til farvebetegnelsen på barstole, der har den der – åbenbart ubestemmelige – farve, der hverken er sort eller hvid, men noget midt imellem, så er det tilsyneladende ikke så ligetil endda.
Her på siden har vi gjort det nemt for dig at danne dig et overblik over en lang række barstole, der har en grålig farve. Hvad enten den grå farve er lys eller mørk, transparent eller noget helt fjerde. Så behøver du ikke bruge så meget krudt på at farvebestemme, men kan i stedet koncentrere dig om det, der er vigtigt; Hvordan din nye barstol skal se ud.

Lad dig inspirere af udvalget af grå barstole

Her på siden kan du i ro og mag kigge dig omkring og se, om ikke der skulle være et par grå barstole, der kunne passe til lige netop dine ønsker for nye, høje stole. Vi håber, du har heldet med dig – her er i hvert fald masser at vælge imellem.

Her har vi samlet vort udvalg af barstole i de grå toner på en enkelt side nemt og bekvemt for dig. Shop i vores store udvalg af barstole - alle med fri fragt - som alt andet i webshoppen.

Antracitgrå barstole – kan man det?

Antracit er en kulart, og antracitgrå er altså en farve, der lægger sig tæt op ad farven på netop kul. Det vil sige, at farven er meget mørk, men den er ikke lige så ’hård’, som sort kan være. Til en stor flade, som for eksempel en barstol, er antracitgrå helt perfekt. Den er lige så stilren som sort, men den er alligevel ’blødere’ at se på. Det vil sige, at stuen, køkkenet eller hvor du nu beslutter dig for at placere din barstol, også kan forekomme ganske feminin til trods for tilstedeværelsen af et eller flere meget mørke barstole.

Røgfarvede barstole

Røgfarvet er, som navnet antyder, en farve, der ligner røg. Det vil sige, at farven er temmelig mørk, men da røgfarvet oftest – i hvert fald i møbeløjemed – kombineres med transparent, så bliver udtrykket meget let og luftigt. En transparent stol iblandet en smule farve – her grå – giver et delikat indtryk af hjemmet, og det vil ikke virke nær så bastant at have et par stole stående. Heller ikke i et lille rum.

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side

Her har vi samlet vort udvalg af barstole i de grå toner på en enkelt side nemt og bekvemt for dig. Shop i vores store udvalg af barstole.
Post your comment

Bordeogstole.dk