Cokka havestole

Cokka havestole

Køb Cokka havestole online

Glem alt om kedelige, konforme havestole til haven, terrassen, altanen eller fortovscaféen. Her får du spræl for alle pengene, både hvad angår design og farveskala. Cokka-havestolen er en ny, spændende havestol, der fås i seks forskellige farvevarianter – antracitgrå, råhvid, orange, rød, lysegrøn og kornblomstblå. Havestolen er fremstillet i helstøbt plast, hvilket giver en flot finish og en meget holdbar stol. Derudover er den så godt som vedligeholdelsesfri – bliver havestolen snavset, skal du blot tørre den over med en opvredet klud og eventuelt tørre efter med et viskestykke eller lignende. Nemt, ikke?

Design havestole for alle pengene

Designet, som italienske SCAB Design står bag, er nyt og anderledes. Ryglænet er ovalt og på sin vis helt majestætisk, hvilket dog bliver brudt af de tværgående lameller – ligeledes i slagfast plast. Armlænene yder optimal støtte, og sædet hælder en anelse, så siddestillingen bliver så behagelig som mulig. Derudover har sædet et indbygget hul, så regnvand kan løbe af.

Havestolene kan naturligvis stables, så de optager så lidt plads som muligt. Det kan være praktisk, når/hvis de skal opbevares i kælder eller garage for vinteren, eller hvis du af og til har brug for ekstra plads på terrassen eller altanen. Prisen er yderligere aldeles rimelig.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Post your comment

Bordeogstole.dk