Havestol - Cokka i orange (Minimum køb 4 stk.)

  • Havestol i orange.

  • Vedligeholdelsesfri.

  • Havestolen kan stables.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

998,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Hvem siger egentlig, at havemøbler skal være træfarvede eller hvide? Her kan du virkelig få spræl på din altan, din terrasse eller måske din fortovscafé. Denne havestol har nemlig en fræk, orange farve, der virkelig skaber opmærksomhed, og som understreger stolens ’glimt i øjet’. Cokka-havestolen ligner ikke andre havestole idet denne havestol dels er støbt i ét stykke slagfast plast, dels er meget moderne og humoristisk i sit udtryk.

Der er imidlertid intet tilfældigt over havestolen. Alt er designet og testet ned til mindste detalje: Sædet hælder lige akkurat nok til at give optimal støtte til lænden samt giver det rette fald, så regnvand bliver ledt ud af det dertil indrettede hul bagest på sædet. På den måde slipper du for at komme ud til plaskvåde stolesæder efter et sommerligt regnskyl. Ligesom du ikke kommer til at opleve, at havestolen bliver misfarvet af, at der står vand for længe på sædet.

Cokka-havestolen kommer i seks forskellige farvevarianter – antracitgrå, kornblomstblå, lysegrøn, orange, rød og råhvid. Så det er bare om at vælge din favorit. Eller vælge en af hver for et fantastisk farveorgie udendørs.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Havestol - Cokka i orange (Minimum køb 4 stk.)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Helheden
Pris
Kvalitet
Post your comment

Bordeogstole.dk