Hvide barstole

Hvide barstole samlet på ét sted

Her på siden får du et godt overblik over de mange forskellige typer hvide barstole, du kan købe. Som du kan se, er der et væld af stilarter – lige fra de helt stramt designede til de barstole, der har flere detaljer og ’krummelurer’.
Få et nemt overblik over alle hvide barstole hos Bordeogstole.dk. Scrol gennem udvalget og find din nye barstol i hvid. Eller se alle barstole her.

Det er helt op til dig, hvilken stil, der passer dig bedst – og som passer bedst til det øvrige møblement i dit hjem – men husk, at du aldrig går galt i byen med en barstol i hvid.

Alle barstolene på denne side udmærker sig i øvrigt ved at være i topkvalitet og være eminente at sidde på. Også igennem længere tid.

En hvid barstol – prikken over i’et

Det kan være svært at finde den perfekte barstol. Der findes et utal af varianter, og efterhånden nu også et utal af forskellige farver. Materialer skal du også tage stilling til, og højden med. Og hvordan er det nu lige med den røde – er det samme nuance som maleriet over spisebordet? Og så videre. Der er mange forskellige ting, der skal overvejes, når du er på jagt efter den perfekte barstol, og da smag er individuel, er der ingen sandheder.

Bortset altså lige fra, at en hvid barstol er eviggyldig. En barstol i hvid klæder alt. Hvid er en elegant, let og luftig farve, og du kan sætte den sammen med hvad som helst, uden det vil se forkert ud.

Men bliver det ikke for ferskt i farven med hvide barstole?

Nogle er af den opfattelse, at hvid er en kedelig farve. Men hvis du tænker over det, er hvid alt andet end kedelig. Tværtimod er hvid meget alsidig, og du kan pifte den op eller ned ved at tilføje eller fjerne tilbehør. Således kan et hvidt bord se meget grafisk og stringent ud, hvis der blot står en sort vase på det, mens det kan se overmåde raffineret og romantisk ud, hvis du tilføjer en krystalskål og et væld af blomster.

Det samme gør sig gældende med en hvid barstol. Du kan bruge den, som den er, sammen med det bord/den bardisk du har, eller du kan tilføje tekstil af en art for at bløde barstolens udtryk op. Savner du kulør, ville det for eksempel være oplagt at bruge en spraglet hynde. Mangler du et ’blødt’ udtryk, kan du i stedet bruge et skind eller en pude med lang ’luv’.

16 vare(r)

pr. side

16 vare(r)

pr. side

Post your comment

Bordeogstole.dk