Igloo spisebordsstol med armlæn i røgfarvet (minimum køb 4 stk.)

  • Spisebordsstol med armlæn.

  • Røgfarvet transparent polycarbonat plast.

  • Fremstillet i Italien.

  • Designet af Mark Robson og Luisa Battaglia fra Centro Stile Scab.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.295,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Spisebordsstole kommer i mange farver, faconer og materialer. Men fælles for dem er, at de skal være pæne, komfortable og til at betale. Igloo spisebordsstolen med armlæn giver dig alle tre ting. Armlænene giver øget komfort, og dens røgfarve i materialet – polycarbonat plast –giver stolen en fantastisk lethed og ’mystisk’ elegance.

Udtrykket er stilistisk og enkelt – lidt hen ad Philippe Starcks bestseller-stol Ghost, men uden de lidt ’svulstige’ detaljer, der er at finde på den. Stolene kan stables, så har du nogle i overskud, kan de let stilles af vejen. Igloo spisebordsstolen er et fantastisk køb til prisen – og den kan også bruges udendørs.

Igloo spisebordsstolen med armlæn er tegnet af Centro Stile Scab og er kendetegnet ved sin enkelhed og sine stramme, flotte linjer. Centro Stile Scab er et italiensk designstudio, der sætter en ære i at producere sine møbler på en ordentlig måde med materialer af høj kvalitet. Stilen er enkel og underspillet, hvilket indtil videre har sikret designerne succes i 55 år.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Igloo spisebordsstol med armlæn i røgfarvet (minimum køb 4 stk.)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Helheden
Pris
Kvalitet
Post your comment

Bordeogstole.dk