Igloo spisebordsstol med armlæn i klar (minimum køb 4 stk.)

  • Spisebordsstol med armlæn.

  • Klar transparent polycarbonat plast.

  • Fremstillet i Italien.

  • Designet af Mark Robson og Luisa Battaglia fra Centro Stile Scab.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.295,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Der er mange krav til spisebordsstole. De skal være pæne at kigge på, komfortable at sidde i, og så behøver de ikke koste en bondegård. Med Igloo spisebordsstolen får du alle tre ting i én stol. Spisebordsstolen har armlæn for øget komfort, og materialet – polycarbonat plast – sammenholdt med farven klar transparent giver stolen en fantastisk lethed. En elegant tilstedeværelse i rummet.

Udtrykket er stilistisk og enkelt – lidt hen ad Philippe Starcks bestseller-stol Ghost, men uden de lidt ’svulstige’ detaljer, der er at finde på den. Stolene kan stables, så har du nogle i overskud, kan de let stilles af vejen. Igloo spisebordsstolen kan også bruges udendørs og er et fantastisk køb til prisen.

Igloo spisebordsstolen med armlæn er tegnet af Centro Stile Scab og er kendetegnet ved sin enkelhed og sine stramme, flotte linjer. Centro Stile Scab er et italiensk designstudio, der sætter en ære i at producere sine møbler på en ordentlig måde med materialer af høj kvalitet. Stilen er enkel og underspillet, hvilket indtil videre har sikret designerne succes i 55 år.

Bedømmelser

1 vare(r)

pr. side
De holder hvad de loverBedømt af Annette
Pris
Kvalitet
Helheden
Fik mine stole meget hurtigt, flotte stole. Ikke en finger at sætte på hverken varer eller firmaet borde og stole. Det er ikke sidste gang jeg handler der. (Indsendt den 09/06/2021)

1 vare(r)

pr. side

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Igloo spisebordsstol med armlæn i klar (minimum køb 4 stk.)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk