Havestol - Cokka i lysegrøn (Minimum køb 4 stk.)

  • Havestol i lysegrøn.

  • Vedligeholdelsesfri.

  • Havestolen kan stables.

Lagerstatus: På lager

1.095,00 DKK
  • Køb 4 for 999,00 DKK pr. stk. og spar 9%
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Et gammelt mundheld siger, at grønt er god for øjnene. Og når det kommer til Cokka-havestolen i lysegrøn, er vi helt og aldeles enige. En flot designer-havestol i en frisk og forårsagtig lysegrøn – det er lige til at blive glad af. Og har du en have, vil farven spille godt sammen med alle de grønne nuancer, der findes i den; lige fra græsset til bladene på træerne. Du kan naturligvis også bruge havestolen på altanen eller tagterrassen – den kræver ikke, at der er græs i nærheden.

Havestolen er designet efter alle kunstens regler i Italien af italienske, anerkendte arkitekter og designere. Det er designstudiet SCAB Design, der står bag, og de er berømte inden for møbelverdenen for at lave stilfulde møbler, der er smukke at se på og holdbare og praktiske i brug. Nu er turen kommet til havemøbler, og SCAB skuffer bestemt ikke med Cokka-havestolen.

Havestolen er helstøbt i et umådelig holdbart plastmateriale, hvilket giver stolen en flot overflade samt gør den behagelig at sidde i; Der er ingen samlinger eller andet, der kan gnave eller genere. Derudover gør det stolen meget holdbar; Ingen detaljer kan ruste eller forgå. Tør blot havestolen over med en fugtig klud fra tid til anden, så holder den sig pæn i rigtig mange år fremover.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Havestol - Cokka i lysegrøn (Minimum køb 4 stk.)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk