Orange barstole

Barstole i orange. Kan man det?

Det er næppe gået nogens næse forbi, at orange er en ny ’it’-farve. Sprælsk og frisk – og en kende retro-agtig – går den sin sejrsgang over alt fra tøj til tapet og interiør. Og nu er turen altså også kommet til barstole.

Hvorvidt man bryder sig om orange barstole eller ej, er en smagssag, og smag er – som bekendt – individuel. Men på denne side kan du få et hurtigt overblik over, hvor elegant en orange barstol kan se ud. Det behøver ikke være den brun/orange kombination, vi husker fra 70’erne alt sammen. Orange kan i allerhøjeste grad også signalere moderne design og stilfuld indretning.

Orange barstole er naturligvis hverken værre eller bedre at sidde på end barstole i så mange andre farver, men med det udvalg af orange barstole, du finder på siden her, kan du være helt sikker på, at både komfort og kvalitet er helt i top. Så se dig omkring – måske falder du for din nye – orange – barstol her.

Er du farveforskrækket?

Rigtig mange mennesker går i en lang bue uden om stærkt farvede ting til boligen. For tænk nu, hvis de blev trætte af dem?! I stedet indretter de sig blandt jordfarvede nuancer, der måske nok er smukke og rolige, men de fleste kan vist blive enige om, at ’livlig’ ikke er et af de ord, man vil hæfte på farverne.

Der er naturligvis god mening i ikke at kaste sig hovedkulds ud i et farveorgie og male alle lofter røde og væggene orange. Men farver er ikke farlige, og hvis du bruger dem rigtigt, understreger de farvede møbler – de orange barstole, for eksempel – blot det øvrige interiør i dit hjem. Hvis du for eksempel sætter dine orange barstole sammen med en sort eller en hvid bardisk, så har du straks et helt andet spændende look, end hvis stolene blot havde været hvide eller sorte.

Den orange barstol

Som nævnt kan en orange barstol gøre alverden for indretningen af dit hjem. Eller flere orange barstole. Alt afhænger naturligvis af, hvor meget plads du har. Det er muligt, at du ikke umiddelbart er hooked på idéen om at eje nogle orange stole, men se dig lige omkring på siden her, før du afskriver tanken helt. Og forestil dig den waouw-faktor en orange farveklat vil kunne give dit – garanteret hvide – køkken. Føler du, at barstolen bliver for orange, kan du altid dæmpe farven en anelse ved at lægge en hynde på den. På den måde binder du også barstolen sammen med den øvrige indretning. Men hvem ved – måske kommer du rent faktisk til at elske den meget orange farve, og så er en hynde jo slet ikke nødvendig.

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

En side hvor vi har samlet alle vore orange barstole - nemt og bekvemt for dig. Se alle barstole her.
Post your comment

Bordeogstole.dk