Røde barstole

Barstol i rød

En af de ting, der for alvor kan gøre en forskel i boligindretningen, er røde barstole. Selv om man skulle tro, at en rød barstol er en rød barstol, så er det langt fra tilfældet. Der findes nemlig et utal af forskellige typer barstole. Og der findes mange varianter af farven rød. Der er naturligvis også dem, der ikke bryder sig om rød overhovedet, og for dem kan det virke som spild af tid at kigge på barstole, der netop er røde. Men hvem ved – måske du finder en rød barstol, der er lige dig.

Røde barstole er både sprælske og frække, og som nævnt ovenfor, er de gode til at sætte kulør på et rum. Det er en sofistikeret – og en lille smule anmassende - måde at opdatere stuen eller køkkenet på, og når det samtidig giver dig en både praktisk og behagelig siddeplads, er det vel ingen skade til blot at overveje det.

Røde barstole – hot eller not?

Det er nok ikke meget galt at påstå, at der findes omtrent lige så mange holdninger til farver, som der findes faktiske farver. Nogen elsker farver og kan ikke få spræl nok, mens andre afskyr alt, der ikke er hvidt, sort og gråt. Og så er der alle dem indimellem, som godt kan lide farver, men i små mængder.

Brug farver i boligindretningen

Det er altid en god idé at bruge farver, når du indretter din bolig. Er du typen, der prædiker ”lidt, men godt”, når det kommer til farver, vil det være et fornuftigt valg at lade de store flader (vægge, gulve, lofter og større møbler som køkkenbordplade, sofa og spisebord) være neutrale i farven. Og så kan du sætte fut på farverne ved hjælp af tekstiler, nips eller måske stole. Farvede stole har vundet mere og mere indpas i boligindretningen, og det er ikke helt uden grund. De farvede stole er nemlig et kulørt indslag uden at være for dominerende. Hold dig til én farve stole, hvis du går efter et stramt, grafisk look, eller gå all in, og sats på forskelligfarvede stole.

Her på siden kan du i hvert fald få dig et overblik over, hvor mange forskellige røde barstole, du kan få. God jagt.

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Her har vi samlet alle vore røde barstole et sted nemt og bekvemt. Se alle barstole her.

Hvad kan en rød barstol? 

Det kan være spændende og lidt nervepirrende at inddrage farver i indretningen. Derfor giver vi herunder nogle gode råd til hvordan du kan indrette med de flotte røde farver, uden at det tager overhånd - det handler alt sammen om balance.  

Du kan sagtens mixe og matche forskellige farver. Men i stedet for at sætte kontrastfarver som rød og blå sammen, så prøv at kombinere forskellige nuancer af samme farve. Det kan være en rød barstol med en klar, orange barstol og sart lyserød eller bordeaux. På den måde sætter du forskellige farver sammen, men holder det i samme stil. 

Ønsker du at skrue op for farvebrugen, kan du også matche en væg med farven på dine barstole. Det behøver ikke være den eksakte farve, og en klar, rød farve går flot sammen med en terrakotta-rød eller en mørk bordeaux. 

Skab din egen hjemmebar med en rød barstol 

Hvis du længe har drømt om at skabe din egen hjemmebar, enten i stuen, køkkenet eller måske i gildesalen, er hjælpen på vej! Hos Bordeogstole.dk har vi et bredt udvalg af møbler til din bar, så du kan række lækre drinks over disken på ingen tid!  

En vigtig faktor i den perfekte hjemmebar er hygge! Der skal være god stemning og selvfølgelig komfort. Mange af vores barstole har en høj ryg eller en ryg der når op til lænden, så du kan sidde godt. Nogle modeller kan også justeres i højden, så hele familien kan nå. 

Et flot barbord er perfekt til vores barstole, og de har derudover den perfekte højde til at stå ved. Selve baren kan laves af alt fra tønder til paller eller flotte, tykke brædder. Ønsker du et elegant look er en barvogn den perfekte investering.  

De små detaljer er også vigtige. Her kan du bruge bløde skind, sjove plakater, lyskæder og andre fine detaljer til at skabe den stil du ønsker. Der findes også mange flotte glas og karafler, der sætter prikken over i’et. 

Mange modeller

Hos Bordeogstole.dk finder du et stort udvalg af røde barstole. Modellerne er af italiensk design, og er moderne og unikke. Der findes mange forskellige modeller, og derfor kan du sagtens finde en der passer til dit farverige eventyr - så skal du bare vælge mellem de flotte, røde barstole. Derudover er stolene helfarvede, så hvis der bliver slået en flig af, kan det nærmest ikke ses. 

Når du vælger en barstol, kan det være en god idé at vælge en med en fodstøtte. De sikrer at selv mindre familiemedlemmer eller venner kan sidde godt. Et ryglæn er også godt, men ønsker du en stole som kan stables og let kan pakkes væk, findes der også mindre modeller. 

Vedligehold 

Mange af modellerne kan tåle at stå udenfor i det danske klima. Flere modeller er fremstillet i rustfrit stål med et sæde der er lavet af hård plast, mens nogle desuden er forstærket med glasfiber. De kan derfor holde længe. De rengøres med en fugtig klud, eventuelt med lidt rengøringsmiddel, det samme som du ellers bruger når du gør rent. 


Post your comment

Bordeogstole.dk