Røde barstole

Barstol i rød

En af de ting, der for alvor kan gøre en forskel i boligindretningen, er røde barstole. Selv om man skulle tro, at en rød barstol er en rød barstol, så er det langt fra tilfældet. Der findes nemlig et utal af forskellige typer barstole. Og der findes mange varianter af farven rød. Der er naturligvis også dem, der ikke bryder sig om rød overhovedet, og for dem kan det virke som spild af tid at kigge på barstole, der netop er røde. Men hvem ved – måske du finder en rød barstol, der er lige dig.

Røde barstole er både sprælske og frække, og som nævnt ovenfor, er de gode til at sætte kulør på et rum. Det er en sofistikeret – og en lille smule anmassende - måde at opdatere stuen eller køkkenet på, og når det samtidig giver dig en både praktisk og behagelig siddeplads, er det vel ingen skade til blot at overveje det.

Røde barstole – hot eller not?

Det er nok ikke meget galt at påstå, at der findes omtrent lige så mange holdninger til farver, som der findes faktiske farver. Nogen elsker farver og kan ikke få spræl nok, mens andre afskyr alt, der ikke er hvidt, sort og gråt. Og så er der alle dem indimellem, som godt kan lide farver, men i små mængder.

Brug farver i boligindretningen

Det er altid en god idé at bruge farver, når du indretter din bolig. Er du typen, der prædiker ”lidt, men godt”, når det kommer til farver, vil det være et fornuftigt valg at lade de store flader (vægge, gulve, lofter og større møbler som køkkenbordplade, sofa og spisebord) være neutrale i farven. Og så kan du sætte fut på farverne ved hjælp af tekstiler, nips eller måske stole. Farvede stole har vundet mere og mere indpas i boligindretningen, og det er ikke helt uden grund. De farvede stole er nemlig et kulørt indslag uden at være for dominerende. Hold dig til én farve stole, hvis du går efter et stramt, grafisk look, eller gå all in, og sats på forskelligfarvede stole.

Her på siden kan du i hvert fald få dig et overblik over, hvor mange forskellige røde barstole, du kan få. God jagt.

10 vare(r)

pr. side

10 vare(r)

pr. side

Her har vi samlet alle vore røde barstole et sted nemt og bekvemt. Se alle barstole her.
Post your comment

Bordeogstole.dk