Cafebord i metal - hvid Ø60 cm

  • Raffaello cafebord i hvid.

  • Galvaniseret og lakeret stål.

  • Diameter 60 cm.

  • Bord højde 73 cm.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.245,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Det kan ofte være svært at finde et havebord, der er både pænt, praktisk og til at betale, men med dette Raffaello havebord, er det lige, hvad du får. Havebordet er designet ud fra devisen ”lidt, men godt” og henvender sig primært til dem, der har begrænset med plads udendørs, men alligevel gerne vil have et stilfuldt havebord til at nyde kaffen ved. Det kan være på altanen, den mindre terrasse eller måske i en solkrog i haven.

Raffaello havebordet fås i – denne variant er en moderne hvid, der vil stå godt til alle havens sommerlige, grønne nuancer. Eller det vil agere sprælsk kontrast til de rene linjer og afdæmpede farver, der ofte er på en moderne altan. Havebordet er designet og produceret i Italien, og det er lavet af galvaniseret, lakeret stål. Det gør havebordet utrolig robust og modstandsdygtigt over for vind og vejr - noget, der i den grad er påkrævet i den danske sommer.

En af de smarte detaljer på havebordet – ud over den trebenede stel-konstruktion, der gør, at man ikke karambolerer med benene, når man sidder ved bordet – er, at der i midten af bordpladen er udstanset nogle huller i et blomstermønster. Det er dekorativt, og så gør det, at regnvand nemt drypper af bordpladen og derved ikke samler sig og på sigt ødelægger lakeringen.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Cafebord i metal - hvid Ø60 cm

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Helheden
Pris
Kvalitet
Post your comment

Bordeogstole.dk