Miss B twist i blank sort

  • Spisebordsstol med blank sort skalsæde.

  • Forkromet søjle og fod.

  • Kan dreje hele vejen rundt.

  • Designet af Luisa Battaglia.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

2.495,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Her får du det ypperste inden for spisebordsstole – toppen af skalstole; Miss B Twist-spisebordsstol i blank sort! Du kan bruge stolen til snart sagt et hvilket som helst formål, men den egner sig helt perfekt som spisebordsstol. Ikke bare fordi den tager sig smukt ud omkring et bord, men også fordi den er så behagelig at sidde i. Stolens runde former støtter din lænd og ryg lige præcis der, hvor der måtte være behov for det, så nu gør det ikke længere noget, hvis middagen trækker ud.

Desuden kan skallen dreje 360 grader, så der er let adgang til og afgang fra spisebordet – noget man ikke skal kimse af, særligt hvis der er store børn i familien.

Spisebordsstolen er produceret i Italien af materialer i højeste kvalitet, og designmæssigt er det den anerkendte Luisa Battaglia, der er ophavskvinde. Hun er chef-designer for italienske SCAB Design, der i mere end 50 år har glædet verden med deres smukke møbler. Barstolen Miss B Twist er, som langt de fleste øvrige møbler fra SCAB, en sand genistreg.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Miss B twist i blank sort

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk