Sorte barstole

Er en sort barstol ”for rå”?

Ønsker du at bryde det lidt rå look, de sorte barstole kan have, så kan det være en god idé at tilsætte en pude eller hynde i en klar farve. Eller hvid, men hav så lige i baghovedet, at meget lyse puder ikke altid er det mest praktisk at have i nærheden af barstole, hvor man ofte vil sidde med en (farvet) drink i hånden. Eller et glas rødvin.

På denne side kan du få et overblik over, hvor mange forskellige slags barstole i sort, der er på markedet. Her får du et bredt udvalg, der alle er designet efter alle kunstens regler, og som alle er fantastiske at sidde på. Og ikke nok med det – samtlige barstole holder sig også utrolig flot, da materialerne er meget robuste og slidstærke. Så her får du virkelig meget sort barstol for pengene.

Sort er det nye sort – også når det kommer til barstole

Sort er smart. Hvad enten det gælder tøj, møbler, biler, tasker, sko eller noget helt sjette, så er et sort, der sælger. Og sådan er det også, når det gælder barstole. En sort barstol har bare noget helt særligt over sig. En slags eksklusivitet og en form for maskulin elegance, der er rå og raffineret på en og samme tid.

Sort passer også sammen med stort set alt. Nogle mener, at sort er en ’hård’ farve, men det afhænger naturligvis udelukkende af, hvad du sætter farven sammen med.

Har du for eksempel et par sorte barstole og placerer dem ved et sort bord, så har du stringent design. Måske en anelse mørkt og råt, men alt afhængigt af, hvordan stemningen i resten af rummet er, samt hvad du har stående på bordet, kan looket også være meget elegant. Sætter du en sort barstol sammen med et hvidt bord, har du en klassisk monokrom farvekombination, der næppe nogensinde går af mode.

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Vi har samlet alle vores sorte barstole på en side, så du let kan få et over blik over dem. Se alle barstole her.
Post your comment

Bordeogstole.dk