Cafeborde

Cafebord - køb det online.

Er pladsen lidt trang i køkkenet, eller har du en altan, en hyggekrog i haven, en plads i stuen eller måske endda en fortovscafé, der godt kunne bruge et arrangement med borde og stole? Så har vi med garanti et cafebord, der passer til lejligheden. Alle vores caféborde er små og smarte, og de er naturligvis udført i stilrent design og høj kvalitet.

Cafeborde i flere varianter

Vores caféborde findes i flere højder, i forskellige farver og med forskellige typer stel. Som du kan se, er de fleste af vores cafeborde firkantede, men vil du hellere have et rundt, kan vi også klare det. Runde caféborde er særligt velegnede på steder, hvor der ikke er så meget plads.

Hvad angår cafébordenes stel, kan du vælge mellem en søjlefod – ét ben i midten, der munder ud i en plade eller et kryds – eller fire ben. Sidstnævnte er lidt mere pladskrævende, men så er du til gengæld helt sikker på, at bordet står som naglet fast til underlaget.
Materialerne er hovedsageligt plast til de udendørs modeller eller kompaktlaminat til de indendørs cafeborde – begge dele løsninger, der er utrolig bestandige, og som holder sig pænt år efter år, uanset om cafébordene bliver brugt ude eller inde.

Få et cafebord i høj kvalitet

Vi går op i både design og kvalitet her hos Bordeogstole.dk. Der er derfor ikke gået på kompromis med noget, når det gælder vores caféborde. Der er kræset for detaljerne og ikke en finger at sætte på kvaliteten, så du kan trygt handle hos os. Alle vores møbler – inkl. cafébordene – er indkøbt for at tale til det æstetiske i folk, og med henblik på at kunne passe ind i ethvert moderne hjem. Til priser, der er til at betale, naturligvis. Godt design bør nemlig være en menneskeret og ikke kun de mest velstillede forundt.

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Post your comment

Bordeogstole.dk