Cafeborde udendørs

Køb udendørs caféborde her

Cafeborde til udendørsbrug er fremstillet i vedligeholdsfrie materialer, så de kan tåle at stå ude i regn og blæst. Cafeborde er kendetegnet ved at være nogle små borde hvor der ikke skal sidde ret mange omkring. Derfor er cafeborde perfekte til den lille altan, terrasse eller bare hygge krogen i hjørnet af haven. Cafeborderne kan naturligvis også bruges inde.

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Caféborde til udendørs brug

Hos Bordeogstole.dk har vi et stort udvalg af caféborde som du kan bruge i haven, på terrassen eller altanen. Vores udendørs caféborde kræver minimalt vedligehold og kan holde til både regn og kulde. På denne side kan du læse meget mere om bordene og vi giver tips til hvordan du kan bruge bordene til at indrette et udendørs rum. Leder du ikke efter udendørs caféborde? Vi har også et stort udvalg af varianter, som du kan bruge indendørs.

Runde caféborde

Et rundt bord er ideelt hvis du blot ønsker et til at stille en kop kaffe eller en drink på, mens du læser en bog. Et rundt cafébord til udendørs brug passer til omkring to personer med tallerkener og glas, og skal du bespise flere, kan du tage et kig på vores andre havemøbler. Det runde bord er perfekt, hvis du ikke har meget plads. Det er for eksempel helt ideelt på en altan i byen, og kan let flyttes rundt efter behov. Det er ligeledes let at opbevare over vinteren, på grund af sin lille størrelse.

Firkantede borde

Ønsker du mere plads, er et firkantet udendørs cafébord ideelt til dig. Med den ekstra plads i hjørnerne har du plads til op til fire personer eller til to personer og en potteplante. Ønsker du et som du let kan flytte rundt eller finde frem efter behov, er et foldebord helt perfekt. Du kan bruge det som supplement når du får gæster, og de kan både bruges indendørs og udendørs.

Farver og materialer

Lige meget om du ønsker et klassisk, hvidt cafébord eller en moderne model i antracitgrå, har vi et cafébord til udendørs brug, der passer perfekt til dit behov. Vi har mange forskellige modeller, både i forskellige farver og med forskellige stel. Hvis du har brug for et bord, som du let kan finde frem eller pakke væk, er et foldebord en nødvendighed, og hvis du ønsker et stabilt et af slagsen, der kan stå udendørs året rundt, vil et udendørs cafébord med krydsfod passe perfekt. Hos Bordeogstole.dk finder du varianter i mange forskellige farver. Foruden de førnævnte farver tilbyder vi også sort og stålfarvet, ligesom du også kan finde mere farverige nuancer som orange.

Indret med udendørs caféborde

I Danmark er vi vilde med at være udendørs året rundt. Vi er også vilde med at indrette udendørs rum, hvor vi kan nyde vejret eller en kop varm kaffe, også når vi går ind i de koldere måneder. Med et udendørs cafébord kan du samle familien og skabe udendørs hygge. Med en bænk eller et par små stole kan du hurtigt skabe et udendørs rum, med hjælp fra klatreplanter og en lyskæde. Planter som efeu kan hurtigt kravle op af en bjælke eller rionet, mens en lyskæde med varmt lys gør aftenerne på altanen eller terrassen lidt længere.

Bordene kan også bruges til at skabe en hyggelig, udendørs barstemning. Sæt det sammen med rå materialer i jern, og beklæd stolene med et skind, så har du et hyggeligt sted at få en drink.
Post your comment

Bordeogstole.dk