TiTi spisebordsstol i klar (minimum køb 4 stk.)

  • Designer spisebordsstol.

  • Klar transparent brudsikker plast.

  • Stabelbar spisebordsstol.

  • Designet af Roberto Semprini.

Lagerstatus: På lager

895,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Her får du en drøm af en designer-spisebordsstol! Det er den italienske designer Roberto Semprini, som har begået den, og han har virkelig tænkt i nye baner med TiTi-spisebordsstolen. Materialet er et brudsikkert plastmateriale – det såkaldte polycarbonat – og farven er klar transparent. Let, luftig, elegant og moderne.

Ryglænet er med til at gøre spisebordsstolen helt unik, og så giver det en uovertruffen siddekomfort. Ryggen består af flere sammensatte buer, der er tilpas høje til, at du trygt kan læne dig tilbage og slappe af, og samtidig er placeringen af dem placeret på en måde, så de udgør støtte til armene uden at være deciderede armlæn.

Materialet gør, at du selv kan bestemme, om TiTi-spisebordsstolen skal bruges udenfor eller indenfor – det er så robust, at du kan bruge stolen begge steder. Vedligeholdelsesmæssigt an du nøjes med at tørre den af med en hårdt opvredet klud; Så kommer den hurtigt til at se ud som ny igen. Spisebordsstolene kan i øvrigt stables, så de er meget pladsbesparende. Denne stol har altså det hele; den er flot at se på, nemt at vedligeholde og let at finde plads til.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: TiTi spisebordsstol i klar (minimum køb 4 stk.)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Helheden
Pris
Kvalitet
Post your comment

Bordeogstole.dk