TiTi spisebordsstol i røgfarvet (minimum køb 4 stk.)

  • Spisebordsstol i gennemsigtig røgfarvet plast.

  • Stolen kan stables.

  • Kan bruges både ude og inde.

  • Designer: Roberto Semprini.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

895,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Her er der dømt designer-spisebordsstol for alle pengene. Den italienske designer Roberto Semprini har tænkt i nye baner, da han lancerede denne smukke sag af en spisebordsstol. Materialet er brudsikkert polycarbonat – et meget holdbart plastmateriale – og farven er røgfarvet transparent. Lækker, elegant og rå på en og samme tid.

Spisebordsstolens ryglæn er helt unik, og det giver en fantastisk siddekomfort. Buerne i ryggen er tilpas højt til, at du kan læne dig godt tilbage, og placeringen af buerne er nøje afstemt. Det betyder, at stolens ryglæn støtter lige der, hvor det skal, samt at de yderste buer i spisebordsstolens ryglæn oven i købet fungerer som en form for armlæn.

Du kan selv bestemme, om du vil bruge denne spisebordsstol ude eller inde – eller begge dele. Materialet gør, at du kan bruge den begge steder, uden den tager skade. Og bliver den beskidt, kan du bare tørre den af med en hårdt opvredet klud; Så bliver den så god som ny. Har du brug for mere plads, kan TiTi-spisebordsstolene stables, så ud over at være smukke og nemme at vedligeholde, er de også meget pladsbesparende.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: TiTi spisebordsstol i røgfarvet (minimum køb 4 stk.)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet
Helheden
Post your comment

Bordeogstole.dk