Igloo Chair spisebordsstol i røgfarvet transparent (minimum køb 4 stk.)

  • Spisebordsstol i røgfarvet transparent helstøbt plast.

  • Italiensk design og produktion.

  • CATAS testet. (styrke, holdbarhed og sikkerhed).

  • Stolen kan stables.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.199,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Spisebordsstole fås i et væld af farver, faconer og materialer. En fællesnævner for dem alle er dog, at de skal være pæne at se på, komfortable at sidde i og til at betale sig fra, hvis det skal være sjovt at købe nye spisebordsstole. Med denne Igloo-spisebordsstol får du alle tre ting: Den formstøbte stol i materialet polycarbonat plast er behageligt at sidde i og akkurat så kurvet, at kroppen bliver støttet de rigtige steder. Den røgfarvede transparente farve tilfører stolen en særegen lethed og ’mystik’, samtidig med, at det stilrene design er overmåde elegante i sig selv.

Det designmæssige udtryk er enkelt og stilistisk. Kommer du til at tænke i baner af en af Philippe Starcks bestsellere, stolen Victoria Ghost, er du ikke helt galt på den. Igloo spisebordsstolen er dog endnu renere i designet. Du har mulighed for at stable stolene, så de nemt kan komme af vejen, hvis du har brug for ekstra plads. Og prisen er yderst rimelig – vi tør godt love, at Igloo er et superb køb til prisen. Har du lyst, kan du også bruge spisebordsstolen udenfor – det kan den sagtens holde til.

Det er Centro Stile Scab fra Italien, der har designet spisebordsstolen. Deres signatur-formsprog er enkelt, stramt og underspillet, og det er næppe nogen tilfældighed, at designstudiet har haft verdensomspændende succes i mere end 50 år.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Igloo Chair spisebordsstol i røgfarvet transparent (minimum køb 4 stk.)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet
Helheden
Post your comment

Bordeogstole.dk