Igloo Chair spisebordsstol i blank hvid (minimum køb 4 stk.)

  • Spisebordsstol i blank hvid helstøbt plast.

  • Italiensk design og produktion.

  • CATAS testet. (styrke, holdbarhed og sikkerhed).

  • Stolen kan stables.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.199,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Hvis et af dine store ønsker er at være vært for middagsselskaber, hvor gæsterne nærmest ikke er til at drive fra bordet, så er der flere ting end din kogekunst, der skal være på plads. Komforten af dine spisebordsstole, for eksempel, for er en stol ikke behagelig at sidde på, kan maden være nok så god; Du får svært ved at holde på gæsterne længere end højst nødvendigt. Med Igloo-spisebordsstolen behøver du imidlertid ikke bekymre dig om komforten.

Spisebordsstolen, der er formstøbt i polycarbonat-plast, er designet på en måde, så både ryglæn og sæde kurver akkurat så meget, at du får optimal støtte i ryg og lænd. Derudover er Igloo-stolen intet mindre end en fryd for øjet med sin stramme designmæssige linjer, der ved første øjekast virker utrolig stringente, men som ved nærmere iagttagelse, rent faktisk bugter sig forførende.

Materialet er slidstærkt, designet er eviggyldigt, og du får en spisebordsstol, der vil vække lykke, uanset om den bliver siddet eller kigget på. Og at prisen er særdeles rimelig, er jo kun på plussiden.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Igloo Chair spisebordsstol i blank hvid (minimum køb 4 stk.)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk