Igloo Chair spisebordsstol i blank sort (minimum køb 4 stk.)

  • Spisebordsstol i blank sort helstøbt plast.

  • Italiensk design og produktion.

  • CATAS testet. (styrke, holdbarhed og sikkerhed).

  • Stolen kan stables.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.199,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Har du nogensinde prøvet at sidde i en stol, du ikke har lyst til at rejse dig fra igen? Sådan en stol er Igloo-spisebordsstolen. Den er lavet i ét stykke formstøbt plast – polycarbonat, der er utrolig holdbart og derfor velegnet til at lave møbler af – og er blevet formgivet på en måde, så din krop får præcis den støtte, den skal have for at sidde mest komfortabelt.

Materialet er slidstærkt, så spisebordsstolen er nem at holde – også, hvis du skulle få lyst til at bruge den udendørs. Og så kan stolene stables, hvis du har flere af dem og har brug for lidt ekstra plads. Den flotte blanke, sorte farve giver spisebordsstolen et virkelig stilfuldt præg og tilfører lidt maskulin elegance til hjemmet. Bliver det lige i overkanten, kan du nemt nedtone det med en pude eller en hynde til at bryde den sorte flade.

Det er SCAB Design, Italien, der har vakt denne smukke spisebordsstol til live, og der er ikke gået på kompromis med noget. Kvaliteten er i top, designet er i top og prisen – er i bund. Ikke dårligt, vel?!

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Igloo Chair spisebordsstol i blank sort (minimum køb 4 stk.)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk