Igloo Chair spisebordsstol i rød transparent

  • Spisebordsstol i rød transparent helstøbt plast.

  • Italiensk design og produktion.

  • CATAS testet. (styrke, holdbarhed og sikkerhed).

  • Stolen kan stables.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.199,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Let, elegant, moderne og stabelbar – det er blot nogle af kvaliteterne i denne flotte spisebordsstol tegnet af ScAB Design i Italien. Med designmæssige linjer, der giver mindelser om Victoria Ghost-stolen (Philippe Starck), blot uden de ekstravagante ’krummelurer’, er denne stol nærmest ikonisk i sig selv.

Brug spisebordsstolen omkring et moderne spisebord i eksempelvis hvid eller sort, og få for alvor knald på farverne med spisebordsstolens smukke, røde farve, der kun bliver smukkere, når sollyset skinner på – og igennem – den. Men vær varsom: Du må forvente megen misundelse, når din omgangskreds ser dine nye, flotte spisebordsstole.

Spisebordsstolene kan stables, hvis du får brug for ekstra plads, og så er de så hårdføre, at du også kan bruge dem udendørs. De er lavet i polycarbonat plast, der er et meget holdbart materiale, som holder sig pænt længe – uanset om stolene bliver brugt i spisestuen eller på terrassen. Du skal blot tørre stolen over med en fugtig klud, hvis den bliver snavset, og så ser den igen ud som ny.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Igloo Chair spisebordsstol i rød transparent

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk