Miss B spisebordsstol - røgfarvet

  • Spisebordsstol med plasskal.

  • Røgfarvet transparent skal.

  • Forkromet stål ben.

  • Designer: Luisa Battaglia.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

1.295,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Hvis du er på udkig efter en spisebordsstol, der med underspillet elegance kan være med til at tilføre dit hjem endnu mere stil, end det har i forvejen, så er Miss B-spisebordsstolen i røgfarvet transparent helt sikkert noget for dig.
Spisebordsstolen har et helstøbt sæde i røgfarvet transparent og et understel i krom, hvilket giver stolen en næsten ’svævende’ kvalitet og gør, at den passer ind i langt de fleste hjem.

Siddekomforten er naturligvis i top, og de flotte runde former nærmest indbyder til at ’flade ud’. På grund af spisebordsstolens elegante udtryk, passer den ind i såvel det modernistiske hjem med stramme linjer, og det lidt ’blødere’ hjem med mere feminine træk.

Materialet er plast og spisebordsstolen kan således fungere med et spisebord i ethvert tænkeligt materiale – ikke mindst på grund af det enkle design og den smukke transparente røgfarve.
Hvis du foretrækker mere knald på farverne, kan du tilføre kulør ved hjælp af en eller flere puder, eller hvad du lige har liggende. Næsten alt klæder nemlig en klassiker.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Miss B spisebordsstol - røgfarvet

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk