TiTi spisebordsstol i rød

  • Rød transparent spisebordsstol.

  • Brudsikker plast.

  • Designet af Roberto Semprini.

  • Fremstillet i Italien.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

895,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Hvis du har gået og drømt om at få en ægte designer-spisestuestol ind i dit hjem, men har opgivet på grund af finanserne, så er det nu, du skal slå til. Her får du nemlig en vaskeægte designerstol til en pris, der er til at betale.

Det er den italienske møbeldesigner Roberto Semprini, der har kreeret denne fantastiske spisebordsstol, der er nyskabende på indtil flere måder. Ikke blot er den varme røde farve noget helt særligt – materialet (polycarbonat, som er meget holdbart plast) er udnyttet i en grad, så man fristen til at bruge ordet ’genialt’. Buerne på ryglænet, som på det nærmeste er dem, der definerer spisebordsstolen, er smukke og skulpturelle, og så er de lavet på en måde, så de giver en meget høj siddekomfort. De yderste buer er placeret på en måde, så de kan bruges som armlæn.

Spisebordsstolene kan stables, så de optager ikke meget plads, når de ikke er i brug. Desuden er de meget nemme at vedligeholde; en fugtig klud, og så er de så gode som nye. Derudover kan du bruge dem både udendørs og indenfor.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: TiTi spisebordsstol i rød

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk