Spisebordsstole i bøgetræ

Hos bordeogstole.dk finder du et stort udvalg af spisebordsstole i massiv bøg. Du finder både bøgetræsstole i klassiske og velkendte designs, samt innovative og inspirerende designs. Ønsker du en af disse spisebordsstole i bøg, men i en anden overflade for eksempel med lak eller ønsker du en anden farve på sædet, så kontakt os endelig. Vi kan finde en god løsning på de fleste forespørgsler, men du må dog forvente en lidt længere leveringstid. 

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Om bøgetræ

Bøgetræ minder meget om eg, og kan til tider forveksles. Det fungerer rigtig godt som en massiv træsort til møbler, både stole, borde, skænke, skabe og meget andet. Sorten er i høj kvalitet, og findes oftest lakeret eller sæbebehandlet. Man giver oftest bøgetræet en form for behandling, da den derved bedst bevarer den flotte, gyldne farve uden at blive gullig. Sorten kan også lakeres i forskellige farver. 


Bøgetræ ved brug i stole bliver blødt og glat at røre ved, ved længere tids brug. Der er ikke fare for splinter eller lignende. 

Bland materialer og teksturer

Man kan kombinere bøgetræ med mange forskellige former for materialer. Her på siden finder du både spisebordsstole i bøgetræ kombineret med forkromet stål, læder og stof. Du kan også kombinere bøgetræsstole med møbler i andre materialer. Brug for eksempel et glasbord, for at fremhæve de flotte stole, eller vælg et bord der passer til sædets farve. Du kan blandt andet kombinere et sort spisebord med en bøgetræsstol med et sort sæde. På den måde træder den flotte træfarve frem i rummet og lyser det op. 

Med eller uden armlæn? 

Hvordan vælger man om man skal have armlæn eller ej? En spisebordsstol i bøgetræ med armlæn er perfekt til dig der ønsker at kunne slænge sig i stolen. Det er med til at give komfort, når man læner sig til siden. Det betyder dog oftest også at stolen bliver bredere, og dermed fylder mere. Ønsker du en stol uden armlæn, får du oftest et højt ryglæn i stedet, der også er med til at give god komfort for brugeren, mens stolen også er smallere. 

Spiseborde

Vi har naturligvis også et stort udvalg af forskellige spiseborde, der passer til dine nye spisebordsstole i bøgetræ. Du kan tage et kig på vores store udvalg, og forelske dig i et spisebord i glas eller stål, der passer perfekt sammen med stole i bøgetræ. Du finder både klassiske designs og mere eksperimenterende stilarter, med moderne silhuetter. 


Tilbud på bøgetræsstole

Hos bordeogstole.dk finder du ofte et godt tilbud på spisebordsstole i bøgetræ. Du kan både finde dem her på siden, men også under vorestilbudsside, hvor du også kan finde andre møbler til attraktive tilbudspriser.

Post your comment

Bordeogstole.dk