Spisebordsstole i egetræ

Spisebordsstole i eg

Skal du have nye spisebordsstole i egetræ, så er du havnet det rigtige sted. Vi har samlet et udvalg af spisebordsstole i flot eg med sort, beige, brun og grå polstring. Du kan vælge mellem enten læder eller microfiber alt efter, hvilke ønsker du har til din indretning omkring spisebordet.

Ønsker du en anden farve læder eller stof til den spisebordsstol i eg, du godt kan lide? Vi kan skaffe stort set alle farver til dig. En service, der naturligvis ikke koster dig ekstra, men dog er leveringstiden lidt længere. Kontakt os, såfremt du leder efter spisebordsstole i andre farver end dem du ser herunder - så får du mere at vide om leveringstid m.m.

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side

Indret med eg

Eg er en af de mest elskede træsorter i Danmark. Sorten er smuk, holdbar og kan bruges til mange forskellige møbler og andet inventar. På denne side giver vi nogle gode råd til hvordan du kan indrette med den smukke sort i kombination med materialer som læder og flet. 

Især spisebordsstole i eg med læder er populære og elskede, på grund af deres klassiske og tidløse design, der både kan bruges i en elegant stil, men også i en moderne, skandinavisk stil. 

Moderne stil 

En moderne stil er typisk kendetegnet af monokromatiske farver og enkle møbler, sat sammen med pynt, nips eller kunst i en enkel stil. Selvom farver som sort og hvid normalt er hovedpersonerne i den monokromatiske stil, får træfarver stadig en større popularitet, og derfor vil en spisebordsstol i egetræ med et lædersæde passe perfekt ind i denne stil. Det kan også være en spisebordsstol med et sæde i flet. Disse stole vil passe perfekt sammen med et spisebord i glasmed et stel i aluminium, fordi stolene kommer i centrum. De vil også passe godt sammen med et spisebord i eg. 

En klassisk stil

Den klassiske stil kan kendetegnes ved fine farver som hvid, brunlige nuancer og mørke farver i blå, rød og grøn. Denne stil bærer referencer til det royale Europa, men selvfølgelig i en mere simpel og nedtonet facon.  I denne stil bruger man typisk detaljerede møbler med fine, runde udskæringer. Hvis du ønsker et simpelt og friskt pust, kan du sagtens benytte en af vores flotte spisebordsstole i egetræ, for eksempel med et sæde i flet. 

 

Vores spisebordsstole kan sammensættes med mange forskellige farver, og derfor kan du let skifte farver ud, uden at købe nye stole. Dine egetræsstole vil holde i mange år. 

Nordisk stil 

Den nordiske, skandinaviske stil er kendt og elsket over hele verden, men den er især populær herhjemme. Træ, både i lyse og mørke farver er perfekte til denne stil, og danskerne er vilde med at bringe naturmaterialer med ind i hjemmet. Derfor vil en spisebordsstol i egetræ se perfekt ud sammen med et rustikt plankebord.  

Den nordiske stil er kendetegnet af naturfarver som brunlige nuancer, grøn, mørkerøde farver, sand og flere andre. Derudover arbejder man med mange forskellige teksturer, lige fra læder og skind til træ og rå materialer som sten og krystaller. 

En anden vigtig del af den skandinaviske indretning, er at man ikke overfylder rummene. Det er lettere at opnå den naturlige stemning, hvis der også er plads i rummet. En spisebordsstol i egetræ er fremstillet i høj kvalitet, men tager ikke unødvendig plads i rummet. 

Behandlinger

Hos Bordeogstole.dk har vi både spisebordstole i behandlet og ubehandlet eg. Behandlingen er oftest en sæbebehandling, der gør stolen mere modstandsdygtig over for fedtede fingre og snavs. En ubehandlet spisebordsstol er utrolig flot og træet næsten helt hvidt, men den er mere modtagelig overfor fedt og støv. 

Vælg en behandlet stol hvis du har børn i hjemmet, eller hvis du ønsker enkelt vedligehold. En ubehandlet er for dig der ønsker stolen i sin mest naturlige facon.


Post your comment

Bordeogstole.dk