Havestol - Sunset i hvid (minimum køb 4 stk.)

  • Sunset havestol i råhvid.

  • Helstøbt plast forstærket med glasfibre.

  • Kan stables.

  • Kan stå ude året rundt.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

895,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Hvis haven, terrassen eller måske sommerhuset trænger til at blive piftet lidt op, kunne det være en idé at få nye havemøbler. Vores fantastiske havestole, Sunset, giver både smukt design, et blødt look og stor siddekomfort til varme dage og lune aftener. Formen er både praktisk og ergonomisk, og designet har rene, klassiske linjer med et lækkert, symmetrisk touch. Den råhvide farve spiller smukt sammen med naturens egne, blide farver, og ønsker du mere spræl, er det nemt at pifte looket op med en pude eller et tæppe.

Havestolen er fremstillet af det yderst holdbare plastmateriale, technopolymer, og den kan holde til mere eller mindre hvad som helst. Det gør den ideel til udendørs brug, da den kan tåle både vand, sol og kulde. Stolen ville også gøre sig godt på en fortovscafé eller i en restaurant – ikke mindst fordi den nemt kan stables, når den skal pakkes væk for natten/vinteren.

Det er det italienske designstudie, SCAB Design, der står bag Sunset-havestolen – et designstudie, der om nogen er kendt for sit moderne design, valg af materialer og høje komfort.

Stolen måler 61 x 59 x 82 cm, og siddehøjden er 47 cm.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Havestol - Sunset i hvid (minimum køb 4 stk.)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Helheden
Pris
Kvalitet
Post your comment

Bordeogstole.dk