Havestol - Sunset i lyseblå (minimum køb 4 stk.)

  • Sunset havestol i lyseblå.

  • Helstøbt plast forstærket med glasfibre.

  • Kan stables.

  • Kan stå ude året rundt.

Lagerstatus: Leveringstid 2-4 uger

895,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Se min kjole, den er blå som stolen … Denne variant af Sunset-havestolen har en smuk, lyseblå farve, der giver mindelser om en skyfri himmel og glade sommerdage. Brug den derhjemme på altanen eller terrassen, ryk en stol ud i det fri – evt. i skyggen af et stort træ – luk øjnene, og drøm dig væk.

Sunset-stolen er designet efter alle kunstens regler af italienske SCAB Design, der ved, hvad der skal til, for at komforten er i orden. Denne stol er derfor ikke bare behagelig at sidde i; Den er overordentlig behagelig at sidde i. Den er robust, samtidig med at den næsten ikke vejer noget, og så kan den oven i købet stables, så den næsten ikke optager nogen plads ved opbevaring.

Designet er, som med alle SCABs produkter, helt i top. Det er klassisk og nutidigt på en og samme tid, og de fine tremmer i ryg og sæde giver dels stolen en spændende silhuet, dels har de en praktisk funktion, da de gør det muligt for regnvand at dryppe af. Det hindrer misfarvninger og gør, at stolen holder sig pæn i længere tid.

Sædets højde er 47 cm, og stolens ydre mål er 61 x 59 x 82 cm.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Havestol - Sunset i lyseblå (minimum køb 4 stk.)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk