Tv bord med hjul

  • Tv bord med hjul i massiv ubehandlet egetræ.

  • Bredde: 88 cm

  • Højde: 47 cm

  • Dybde: 39 cm

  • Dansk design og produktion.

Lagerstatus: På lager

1.795,00 DKK
  • gratis levering
  • returret

Beskrivelse

Detaljer

Hvis du står og mangler et tv-bord, der ikke fylder meget, men som samtidig er både smukt og gedigent – og som i øvrigt også er lavet i den ypperste kvalitet, så er du havnet det rette sted. Dette tv-bord med hjul er produceret i massivt, ubehandlet egetræ, så du for alvor kan få glæde af træsortens smukke glød og struktur.

Tv-bordet har fire kraftige gummihjul, der gør det nemt at trille og/eller dreje tv-bordet præcis derhen, hvor du ønsker. Og du kan nemt trille tv’et lidt af vejen, når du ikke bruger det. Tv-bordet har to gode skuffer til opbevaring af fx dvd’er, fjernbetjeninger eller noget helt andet, og derudover er der fin hyldeplads til to apparater (måske en Blu-Ray-afspiller og en digital tuner?) ved siden af hinanden. Selv om dette tv møbel på hjul, ser lille og spinkel ud, kan den sagtens klare en fladskærm på 42".

Bemærk, at tv-bordet med hjul leveres usamlet, så du skal skrue en smule for at få samlet møblet. Men når det er gjort, har du til gengæld et virkelig flot og anvendeligt tv-bord med hjul. Til en meget fornuftig pris.

Bedømmelser

16 vare(r)

pr. side
Flot møbelBedømt af Tilfreds kunde
Kvalitet
Helheden
Pris
Rimelig pris, pæn kvalitet, sidst og ikke mindst let at samle.
God og hurtig betjening, følte at personen fra Bord og stol, havde styr på det. (Indsendt den 08/01/2018)
Super behandlingBedømt af OB
Kvalitet
Helheden
Pris
Lynhurtig levering, super flot kvalitet, lever helt klart op til forventningerne (Indsendt den 19/12/2017)
Pænt bord når det er samlet!Bedømt af kcg
Kvalitet
Helheden
Pris
Tilfredsstillende resultat når først det er samlet. Men vejledningen kunne godt være mere tydelig, og det er komplet umuligt at skrue skruerne i uden skruemaskine (og jeg kan se, at jeg ikke er den eneste, der har den oplevelse). Jeg var glad for at min søn kunne hjælpe mig, for en som mig med ti tommelfingre og ingen fingerkræfter ville ikke kunne gøre det alene. (Indsendt den 11/08/2017)
Gedigent møbelhåndværk!Bedømt af LGM
Kvalitet
Helheden
Pris
Vi er rigtig tilfredse med vores tv bord i massiv eg. Dejligt at man stadig kan få ægte dansk håndværk til rimelige priser.
Min mand samlede det, så det var ikke noget problem.
Gode hjul, der kan bære og køre.
Et ganske lille minus er bagbeklædningen, der ikke er i eg, lidt æv, når vi skal bruge bordet midt i et rum. Vi har så valgt at male bordet, så pyt med det, men alligevel.

(Indsendt den 27/04/2017)
TV bordBedømt af TV bord med hjul
Kvalitet
Helheden
Pris
Flot bord - dog med lidt for store hjul (Indsendt den 15/08/2016)
flot TV-bord, savner efterbehandlingsvejledningBedømt af Michael
Kvalitet
Helheden
Pris
savner en vejledning til behandling af træet: Kan det vaskes med sæbespåner, olieres med egetræsolie, eller forblive ubehandlet?

Svar: Hej Michael
Det er 3 gange ja - det afhænger kun af hvilket udseende du selv ønsker det skal ha og hvor tit du ønsker at behandle det.
Hvis du ønsker at behandle det, så kan det anbefales at bruge et blandings produkt olie med tilsat voks. Det er let at behandle med og det holder godt.
Det kan købes i de fleste byggemarkeder og kan fås både i lys og mørk/gylden udgave.

God fornøjelse
(Indsendt den 09/08/2016)
God kvalitet til prisen - Kræver lidt at samleBedømt af DGJ
Kvalitet
Helheden
Pris
Leveringen var hurtig og præcis, men desværre med fragtmanden, som er lidt ude af trit med udviklingen indenfor kundeservice. Der manglede et fragtbrevsnummer i beskeden omkring afsendelsen - Det er nødvendigt for at kunne forespørge på leveringen. Jeg håber netbutikken vil sikre at det medsendes fremover.

Bordet levede fuldt op til forventningerne, og var over "Ikea-kvalitet". Opgaven med at samle var omfattende, men der manglede intet - Godt gået hos leverandøren! Vejledningen var vanskelig at forstå, da alt er vist med tegninger. En tekstbaseret vejledning ville være en væsentlig fordel.

Forsiden til skufferne skulle limes, hvilket er underligt når alt andet kan samles med skruer - Her kunne en konstruktionsændring gøre arbejdet simplere.

Skruerne i bunden krævede en skruemaskine at få i - Det er lidt meget at forlange af en slutbruger.

Det samlede resultat var meget flot, og oversteg forventningerne. (Indsendt den 30/05/2016)
Tv bord på hjulBedømt af Jp
Kvalitet
Helheden
Pris
God kvalitet og velfungerende.
Samlevejledningen dog ufuldstændig og vanskelig et følge (Indsendt den 09/02/2016)
Pænt bordBedømt af Fagmanden
Kvalitet
Helheden
Pris
Nydeligt tv-bord i pæn kvalitet (Indsendt den 16/01/2016)
Flot bordBedømt af Anne Grethe
Kvalitet
Helheden
Pris
Bordet blev valgt fordi det var det flotteste af dem jeg søgte på, og jeg blev ikke skuffet.
Det levede helt op til forventningerne og blev leveret hurtigt. Vejledningen er udmærket, men det voldte mig meget besvær at skrue de 8 skruer i bunden helt ind. De er en stor mundfuld for en dame på 78 år (Indsendt den 15/11/2015)
Flot kvalitets TV bord og unik service Bedømt af En tilfreds kunde
Kvalitet
Helheden
Pris
TV bordet blev leveret indenfor 2 dage, og var langt mere gedignt end jeg havde forestillet mig. Det tog 1,5 time at samle, dog var det lidt svært at skrue skruerne i med en almindelig skruetrækker, for en spinkel pige som mig.
Den ene front plade til skufferne, havde en defekt farvetone, og en ny blev leveret prompte efter jeg sendte en email vedlagt et foto.
Tak for det ! (Indsendt den 23/08/2015)
Utrolig hurtig levering.Bedømt af HP.
Kvalitet
Helheden
Pris
Et flot møbel til prisen. Begge skuffers bagside har sjusket lavede huller, så det ser ud som om de er ved at vælte ind i skuffen. Giv besked til fabrikanten. (Indsendt den 17/08/2015)
tv bord med hjulBedømt af som
Pris
Kvalitet
Helheden
pænt møbel, rigtig god kvalitet, rimligt prisleje.
jeg syntes at hjulene var for store de blev udskiftet med nogle mindre, skuffegrebene blev ved samme lejlighed ændret til mere passende, sådan er det med smag og behag.
Vejledningen kunne meget nemt være mere besværlig.
(Indsendt den 20/11/2014)
Flot!Bedømt af Jyde
Kvalitet
Helheden
Pris
Bordet blev leveret superhurtigt og ser kanonflot ud. Men vejledningen til samling af tv-bordet kunne godt trænge til et eftersyn. (Indsendt den 15/09/2014)
okBedømt af uhandy
Helheden
Pris
Kvalitet
Fint tv-bord og fin og præcis levering. Men stærkt underdrevet hvor besværligt det var at samle det for en uhandy kvinde. - Men det gik med hjælp fra person, som erklærede kvaliteten OK. (Indsendt den 27/02/2014)
Hurtig ekspetition.Bedømt af Arni
Helheden
Pris
Kvalitet
Efter at have fundet netop det TV-bord der passer til det rum hvor det skulle bruges, bestilte jeg bordet en mandag 1745. efter 2 dage, onsdag formiddag blev bordet leveret på modtageradressen i fin stand. En første klasses betjening. (Indsendt den 02/09/2013)

16 vare(r)

pr. side

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Tv bord med hjul

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Helheden
Pris
Post your comment

Bordeogstole.dk